Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lepa plaža – kje???

Lepa plaža – kje???

Živjo!

Poleti se odpravljamo v Dalmacijo.
Mi lahko iz lastnih izkušenj svetujete, kje so kakšne lepe plaže?
Dve leti smo zdaj bili na Bolu na Braču – bilo je čudovito, zdaj bi šli pa še kam drugam – je še kje v Dalmaciji kakšna takšna lepa plaža?
Hvala za vsak odgovor!

Celotna Makarska riviera.

Se strinjam. Tudi Pakleni otočki na Hvaru.

Makarska absolutno!

Brela (na Makarski rivieri definitivno najlepše plaže, meni lepše kot na Bolu).

Po mojih izkušnjah, kar se hrvaške tiče in po videnju mnogih plaž pri naših sosedih, lahko samo pritrdim temu, kar so povedali predhodniki. PO dolgih letih blodenja in razvajanja po najlepših grških plažah, ki so zares izjemne, mi na hrvaškem potegne edino Makarska riviera. Meša se gorski in morski zrak, borovci rastejo skoraj do morja, veliko je sprehajalnih poti, namestitve so zelo blizu morja…Edini problem je velika gneča v glavni sezoni, ampak to me niti ne moti, sploh če imaš majhnega otroka, ki je rad v družbi vrstnikov. Brela je špica, mi gremo letos v Tučepe.

Definitivno Brela! Je najboljši kraj od Makarske riviere, saj ima daleč največ sence. Minus je le velika gužva v sezoni, kar pa je na celi makarski rivieri.

LP

Zlatni rat – RAB !!!

meni mnogo bolj všeč kot bol !!!

A ni Zlatni rat isto kot bol?Maja je malo pomešala hruške in jabolka.

upssss :))))

drži drži ja pomešala :))

mislila sm pa rajsko plažo na Rabu 🙂 !!!

lp,

Lepa plaža-Palolem

Res neverjetno, da je srakoperju, ki se neskončno pritožuje čez turistične snobe všeč plaža Palolem v Indijski Goi kjer se kar tre turistov, ki poležavajo na plaži in se grejo turizem katerega srakoper ne prenese.

Ampak kar je res je res – plaža je čudovita.

Tudi zato, ker imam v Margau svoje apartmaje in me tja vežejo posebni spomini!

srakoper, prosim, bodi zlat, pa mi malo povej o Goi, in sploh o plažah v Indiji. Tudi ti, Worm, si dobrodošel!
Eno mojih naslednjih potovanj bo namreč v Indijo, bi pa to želel skombinirat z nekaj dnevi dopusta

Ko smo že pri tem: kaj svetujeta glede Indije-sem že kar nekaj prebral, pravijo, da je severna must see. Taj mahal in to, itak..Ja, pa pot max 10-12 dni, počitnice, max 3-5 dni.
Aja, pa nobenega prevažanja po kesnonih, prosim, pa čimmanj templjev

Borg, če čim manj templjev potem lahko tudi Taj mahal izpustiš in startaš recimo proti Manaliju-Mac loud ganj-Amritsar, potem pa odvisno od časa, lahko še Jailsaimer in kamele po puščavi Thar in dalje za Mumbay. Svetujem da si organiziraš kakšen notranji let za pridobitev časa, ker ne vem če se zavedaš koliko je dejansko transport počasen v Indiji, če imaš čas je to poseben čar seveda, če ga nimaš je še zmeraj čar, vendar ne več tako poseben. Kar se morja tiče lahko iz Bombaya recimo letiš do Kerale ali pa na andamanske otoke, po želji ali pa Goa. V Anjuni lahko pogledaš kar je še ostalo od bivših hipijev, tam v okolici in v Vagatorju imaš tudi veliko partyjev, potem pa lahko naprej za recimo Palolem!

ok, hvala.
Ty mahal pa skor morš vidt, se mi zdi, a ne, če si že v Indiji?

A mogoče veš, ali obstoja možnost kakšnih lokalnih tur z vsaj približno organizacijo transporta ( leti, busi..taksiji) in hotelov po glavnih znamenitostih recimo nekega dela Indije?

Se ti zdi recimo 10 dni za recimo severni del vsaj približno dovolj – ko gledam agencije bi moralo približno zadostovati,ali ne?
Imaš kakšen link z avio družbe in hotelske verige tam doli?
Aja, pa približni stroški?

uff napačnega ni našel za te informacije.
Za notranje lete probaj tule:
http://www.flykingfisher.com/index.asp
glede agencij nimam informacij, hotelske verige (saj veš, jaz se odločam sproti in ti hoteli niso vpisani nikjer). Če boš vse urejal preko agencije potem nekaj boš videl v desetih dneh, seveda boš plačal kar lepo ceno za to. Če gledam recimo samostojno varianto, ki jo lahko sfuraš v dveh tednih npr. let v Delhi-Agra-Amritsar-Jailsaimer-Bombay-Goa in povratek iz Bombaya nazaj nekam v Evropo. Takšna varianta mene recimo pride 1000 evrov. Preko agencije pa, pitaj boga:))

najlepse plaže…bora bora.

lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close