Leonišče:dr.Meglič,dr.Barbič
Odločam se za zamenjavo ginekologinje.
Iz Leonišča so mi poslali seznam ginekologov,ki še sprejemajo nove pacientke.
Odločam se med dr.Megličem (ga poznam,ker me je decembra operiral) in dr.Barbičem.
Za dr.Megliča so mi sporočili, da dela samo enkrat mesečno. Zanima me, če lahko kakšna njegova pacientka pove, kako to vpliva na preglede. Sedaj je čakalna doba za pregled 3 mesece. Ali se je kdaj zgodilo, da je bila čakalna doba tudi več kot tri mesece?
Zanima me, kolikokrat mesečno dela dr.Drobnič? Koliko je čakalna doba pri njem?
Če bo katera pripravljena odgovoriti na moja vprašanja se ji najlepše zahvaljujem.
A Meglič sprejema nove pacientke? Kakšno leto nazaj, ko sem jaz iskala novega ginekologa, jih ni.
Potem sem izbrala dr. Ban, ki ravno tako dela enkrat mesečno. Meni je bila OK, bila pa sem pri njej enkrat. Po enem letu sem morala znova na pregled (zaradi brisa) in jasno, na datum, ko dela sem imela menstruacijo. In seveda naslednji mesec tudi, tako da sem šla potem k drugi ginekologinji, dr. Dolanc. Ta je mlajša, ampak zelo prijazna in name je naredila dober vtis.
Se pravi, če ginekolog dela samo enkrat mesečno in imaš ravno takrat menstruacijo, imaš problem.
Danes sem dobila odgovor iz Leonišča, da dr.Meglič še sprejema nove pacientke.
Decembra me je operiraral. Z njegovim odnosom in strokovnostjo pred in po operaciji sem bila zelo zadovoljna, skrbi me le, kako funkcionirajo stvari, če je tam samo enkrat na mesec.[/quote]
Super, jaz bi tudi Megliča vzela, če bi takrat še jemal. Tole enkrat na mesec zna biti problem, če imaš kakšne težave, če gre za redne preglede niti ne. Pa če se ti zgodi tako kot meni, da imaš ravno takrat menstruacijo, potem pač do njega ne moreš, ti pa ponudijo drugega nadomestnega ginekologa.
Sem bila pri njem na posegu na zasebni praksi, ki jo ima. Njegov pristop mi ne potegne, kredibilnost pa je izgubil, ko mi je za blago stanje neke težave predpisal zelo močna in relativno nova zdravila s precej hudimi stranskimi učinki. Sem še premlada, da bi začela s topovi, kaj mi bo pa potem na stara leta ostalo, če bi se problem slučajno stopnjeval?:-( Nisem vzela niti ene tablete, on je bil pa užaljen.
Na netu ne obstaja seznam prostih ginekologov. Pokliči spodnjo tel.št. ali pa piši na mail. Meni so po mailu poslali spisek vseh prostih ginekologov v Leonišču.
T: 01 433 80 27, 01 231 11 63
E: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Jaz bi na tvojem mestu izbrala dr.Megliča, če te je že operiral, vsaj ve kako je tvoje stanje. Čakalne dobe so vedno, če imaš pa težave, je pa najboljše, da se naročiš po mailu in prosiš, da te naročijo čimprej. Vse se da zmeniti. Jaz sem prišla na vrsto v parih dneh. Da je pa doplačilo, veš?[/quote]
Za doplačilo vem. Vem tudi za daljše čakalne dobe v čakalnicah.
Priporočam dr.Leno Žigon, ZD Bežigrad. Vem pa, da ima dolgo čakalno dobo za sprejem novih. Meni ni žal, da sem čakala skoraj 2 leti, saj sem zelo zadovoljna z njo.[/quote]
Za dr. Leno Žigon sem že preverila na straneh ZZZS, kjer piše, da ima čakalno dobo 240 dni. Z veseljem bi se naročila pri njej, vendar mi je čakalna doba 2 leti predolga, ker potrebujem kontrolne ginekološke preglede vsakih 6 mesecev.
Priporočam dr.Leno Žigon, ZD Bežigrad. Vem pa, da ima dolgo čakalno dobo za sprejem novih. Meni ni žal, da sem čakala skoraj 2 leti, saj sem zelo zadovoljna z njo.[/quote]
Za dr. Leno Žigon sem že preverila na straneh ZZZS, kjer piše, da ima čakalno dobo 240 dni. Z veseljem bi se naročila pri njej, vendar mi je čakalna doba 2 leti predolga, ker potrebujem kontrolne ginekološke preglede vsakih 6 mesecev.[/quote]
240 dni je 8 mesecev.
Če pregled rabiš prej, greš pač enkrat vmes samoplačniško. Vsaj jaz bi tako naredila.
Za dr. Leno Žigon sem že preverila na straneh ZZZS, kjer piše, da ima čakalno dobo 240 dni. Z veseljem bi se naročila pri njej, vendar mi je čakalna doba 2 leti predolga, ker potrebujem kontrolne ginekološke preglede vsakih 6 mesecev.[/quote]
240 dni je 8 mesecev.
Če pregled rabiš prej, greš pač enkrat vmes samoplačniško. Vsaj jaz bi tako naredila.[/quote]
Samoplačniško mislim pač nekam drugam, saj v ZD ne moreš.
Se mi zdi da dr.žigonova po novem občasno (1x na teden) dela v samoplačniški ambulanti v TPC Dravlje.
240 dni je 8 mesecev.
Če pregled rabiš prej, greš pač enkrat vmes samoplačniško. Vsaj jaz bi tako naredila.[/quote]
Moja napaka. Res je 240 dni 8 mesecev, jaz pa sem namesto 240 dni imela v glavi 24 mesecev.
Forum je zaprt za komentiranje.