Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LEOn ŠUŠTaršič – kdo je to

LEOn ŠUŠTaršič – kdo je to

Kdo je ta Leon Šuštaršič, ki piše malo mešano velike in male črke? Ne vem, po kakšnem naključju sem prišla na njegovo mail listo in se ne morem rešit njegovih mailov, spam filter ga pa kar spušča skozi. O vsebini mailov pa raje ne bom…bolano. Vidim pa po številu prejemnikov, da jih je ogromno, tako da je sigurno kdo tu na forumu že slišal za njega, zato pa sprašujem, kaj točno je s tem modelom?

In kako si, kokoš, prišla na njegovo mail listo?

Javno objavljen mail organizacije mogoče?

Ja, znano. Ocenjujem, da mora biti iz kakšnega varstvenega centra. Nima vse popsravljeno po dilah. Bi rekla, da je bogi, samo kaj ko je tudi zelo nesramen.

To je tisti čudak ki vsak faking dan pošilja maile in cele litanije piše v komentarje pod članki. Velike/male črke, zmešana kolobocija, ki je nihče ne razume, najbrž se sam ne. Najbrž ima kakšno osebnostno motnjo. Morda je celo v kaki ustanovi in ima čas po netu težit. Če bi ugotovil od kje je in če ima skrbnika, bi se to mogoč dalo ustavit. Sam od sebe nehal ne bo.

tudi jaz sem s sluđžbenim mailom pristala na njegovem seznamu in se ne morem nikakor rešiti in ga ne morem blokirati. Sem že 3x odgovorila, naj me odstrani pa nič.

Gospod ni uravnovešena oseba. Težko je zadevo lepo rešiti, če so na drugi strani resne psihične motnje. Dandanes je na številnih primerih jasno, da ima neumnost vse večjo težo, moč. Mi smo se obrnili na policijo in na nacionalni odzivni center za kibernetsko varnost  SI-CERT.

Tole se ne bo rešilo po mirni poti. Tisti, ki so izsledili njegov kontakt, bi ga morda morali obiskati. Al pa kar s kamero pred vrata, pa se naredi prispevek za večerne novice. Bo zagotovo mir. Glede na to, da prav vsak dan nadleguje medije, človek prosi za kaj takega.

To je ta tip, a ne: leon.sustarsic@gmail.com   ??

Zasujte ga z maili. Jaz mam  fix več tisoč njegovih mailov. Bolno, res totalno bolno. V bistvu je bogi, predstavljate si v kakem stanju mora bit um, da tako samozavestno vsak faking dan nadleguješ vse po spisku od gospodarstva, dobrodelnih družb, medijev, politike …, pa kolikor vidim je na seznamu celo srbski predsednik, ma ni da ni. njegova domišljija ne pozna meja.

No, on je (mejo) že zdavnaj prekoračil. Čakam na na nekoga pogumnega 😉

Moj sokrajan. Sem novinarjem dal naslov. zdaj naj se pa pazi.

Prižgal je cigareto in stopil za drevo ob poti. Potrpežljivo je zrl v okno in kmalu zaznal senco. Bo krenil po opravkih? Ga bodo demoni spustili na svež zrak? Kdo ve, časa ima na pretek…

Leon, Leon… Kaj tko oprezaš. Sam poštar je prišel.

Jah kak teden je bil mir, zdaj pa je že nazaj. Ta ne bo z lepa nehal. Nimam pojma kaj naredit.

Obstaja naverjetna funkcija imenovana blokiraj pošiljatelja… Kdo pozna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close