Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice lenti madžarska – nekaj ne vem

lenti madžarska – nekaj ne vem

Čez cca. 10 dni, gremo v terme Lendava za nekaj dni, Ker je nedaleČ stran Lenti na Madžarskem, bi šli malo pogledat, saj smo pred ohoho leti tja hodili po oblačila ipd. Me zanima, če kdo ve kako je sedaj tam? Ali se še hodi tja po nakupih in kaj nakupujete? Pa še nekaj… vem, da sem nevedna, ampak se mi zdi, da imajo Madžari še vedno forinte in ne eure, čeprav so v EU, a imam prav? In če je tako, ali se da kaj kupiti tudi v eurih? Res hvala, bom hvaležna za kak odgovor…

Ali ste bili v Lentiju??V toplicah,me zanima kakšno je in ali se lahko plačuje v evrih??

https://www.google.si/search?q=mad%C5%BEarska&oq=mad%C5%BEarska&aqs=chrome..69i57j0j69i61j0l3.7245j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Očitno imajo še vedno forinte.Kako je v Lentiju zdaj ne vem, sem bila pa pred leti tudi sama.Že takrat ni bilo z oblačili kaj posebnega, zato še danes raje zavijem v Italijo.V Milje ali pa v Trst.Dosti dosti lepše in ceneje.

Madžari uporabljajo forinte, ampak v Lentiju lahko povsod plačaš tudi v evrih. Vsaj na “placu” in v butikih jih jemljejo, ne vem kako je v restavracijah. Po mojem ne bi smelo biti panike. Če greš poizkušaj uskladiti tako, da boš šla v četrtek ali soboto, ko je dan, za tržnico.

Ne pričakuj preveč, ker ni to več to kar je bilo. Cene so podobne kot v kakem h&m-u ali c&a-ju, kvaliteta pa je… No ja. Slaba. In izgled oblačil je večinoma tak, kot smo jih nosili v zgodnjih 2000. Slaba kvaliteta, čudni materiali in čudni kroji. Splača se recimo kupovati oblačila za majhne otročke, za odrasle je pa žalostno. Kar se tiče hrane pa ne vem, če se splača.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close