Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lena sodelovka že planira naslednji dopust

Lena sodelovka že planira naslednji dopust

Lena sodelovka je komaj prišla iz dopusta pa že planira naslednjega. To pa je lena mularija, samo po dopustih, le čaka naj se da otroke dobi, takrat pa ne bo možno več non stop okol skakat!!!

.https://youtu.be/aBsHEQk0NIE?si=w2vTcldd78lYEkvk

Pomemnbo je, koliko zaslužiš na uro. Čas/denar.

Odgovor na objavo uporabnika
lena mularija, 05.08.2024 ob 11:20

Lena sodelovka je komaj prišla iz dopusta pa že planira naslednjega. To pa je lena mularija, samo po dopustih, le čaka naj se da otroke dobi, takrat pa ne bo možno več non stop okol skakat!!!

kaj, ko bi se malo zgledovala po njej?? Ne bi ti škodilo, bi bila manj histerična in zavistna.

A ti slučajno zarad nje ne moreš na dopust? In a je po novem dopust sam na papirju za gledat? Al je še vedno zato, da se ga pokoristi? Sicer so dostikrat stvari že polno zasedene in tik pred zdajci glih ne dobiš kar vse prosto. Kakšne ßundre mogoče.

Če bo šla nekam z letalom, mora že precej zgodaj kupiti karte, da bodo cenejše. Sicer pa ima dni dopusta, kolikor jih pač ima in ga mora porabit, se ti ne zdi? A ti ga puščaš državi in vesolju, da ne izpadeš lena?

Tvoja sodelavka je amaterka. Jaz si splaniram naslednji dopust še preden sploh grem na prvega. Naš poletni dopust še prihaja, zdaj že delamo plane za decembrski oddih ;). Ko pridemo s poletnega dopusta, bomo rezervirali smučarski oddih v prvih mesecih naslednjega leta. Seveda za celo družino – tudi otrokom paše sprememba okolja.

Ne razumem te saj pa imate vsi isto dopusta..

Kaj da ne, jmdva z otroci redno potujeva od samega začetka.

Bolje tako…kot pa ti  ko se ocitno identificiras s sluzbo in garas za nekiga kapitalista …

Odgovor na objavo uporabnika
Že kdo, 16.08.2024 ob 17:42

Ne razumem te saj pa imate vsi isto dopusta..

Ne,ni res eni ga imajo 20 dni,eni ga imamo pa 36 dni.

Dopust se lahko koristi, ko ga delodajalec odobri, ne glede, če je že izvedeno kakšno predplačilo. Morebitno dogovarjanje ni izključeno.

Jaz si ne morem privoščiti, sem pa vesela za vsakogar, ki si lahko.

Zavist, faušija in briganje za druge, tipično človeško dejanje.

Ko bo dobila otroke, boste še bolj veselo delali namesto nje, ker bo ves čas na bolniški ali na dopustu, ne pozabi na porodniško, starševski dopust…. tako, da si priskrbi njeno sliko pred tem, če se hočeš kasneje spomniti, kako sploh izgleda. Sploh, če si bo omislila kakšne 3, 4 froce.

Nič se ne sekiraj za to tvojo leno sodelavko, ti si pridna in poštena, samo ti lepo radi.

Jaz imam ze tudi rezerviran app 2tedna v juliju in 2 tedna v avgustu 2026

Mi imamo že od januarja letos rezerviran apartma za naslednji januar, ko gremo smučat.

Na morje pa itak hodimo na svoje, tako da ni potrebe za kako rezervacijo, samo partner si uredi v službi kak dan dopusta za podaljšan vikend in smo ali pa sva že na poti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close