Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lelosi in podobne znamke

Lelosi in podobne znamke

Mogoče kdo ve kje se šivajo izdelki Lelosi, Swy brand itd…?

Odgovor na objavo uporabnika
šivilja33, 26.09.2023 ob 23:09

Mogoče kdo ve kje se šivajo izdelki Lelosi, Swy brand itd…?

Mislm da je PP iz SWY objavla da Turčija…poglejte na instagramu objave v odobju 2m…

Dober marketing in zanič roba.

Iz prve roke, Lelosi večinoma delajo na Kitajskem, nekaj malega pa potiskajo vzorce pri nas.

To ni res,da je Kitajska. Bangladeš, je pa res. V detajle nebi šel.

Glih Lelosi je največje sranje, prosojne, nekvalitetne. Predrage. Dosti boljše so Lanuma, niso prosojne , pa za pol cene. Lelosi je pa sam marketing

Lelosi ima res dobro reklamo. Tudi jaz sem “padla” na ogromno dobrih mnenj.

Nimam pojma, niti me ne zanima. Nekaj tako vsiljivega kot je tole mi vedno vzbuja skepso, pravzaprav odpor. Preseneča me, ko kakšni ljudje za katere menim, da imajo nekaj v glavi padajo na take finte. Cena recimo lelosi pajkic pa kar nekajkrat višja od nekih xy pajkic. Razlike v resnici pa nobene, mogoče so tiste mnogo cenejše celo lepše

To niso nobene znamke. To so samo našitki uvoznika na ceneno robo, ki se prodaja pod žnj “znamkami”.

Odgovor na objavo uporabnika
Mene ni, 27.09.2023 ob 16:55

Nimam pojma, niti me ne zanima. Nekaj tako vsiljivega kot je tole mi vedno vzbuja skepso, pravzaprav odpor. Preseneča me, ko kakšni ljudje za katere menim, da imajo nekaj v glavi padajo na take finte. Cena recimo lelosi pajkic pa kar nekajkrat višja od nekih xy pajkic. Razlike v resnici pa nobene, mogoče so tiste mnogo cenejše celo lepše

Se strinjam. Agresivni , na Lelosi  brišejo negativne komentarje, pustijo pa dobre,  konkurenca je dosti cenejša in boljša , bolj kvalitetne in cenejše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close