Legoland Nemčija
Ali se splača obiskati Legoland v Nemčiji nekje v terminu od 10-15 avgusta.
Kako je takrat z gnečo?
Alternativa je tudi kakšen vikend konec Avgusta. Kako je takrat?
Tisti ki ste bili, bi bilo fajn če poveste v katerem terminu ste bili, ali je bilo to med vikendom oziroma tednom in kako je bilo z gnečo.
Mi smo bili tam pred 3-leti, in sicer od 14.8.-16.8.
Za 2 odrasla in 2 otroka za dve noči v njihovem kampu smo dali 192 €
To pomeni, da smo imeli za ta denar dvodnevno vstopnico in 2x prenočišče v njihovem kampu. Če spiš v njihovem kampu, na drugi strani glavnega vhoda imaš še to veliko prednost, ker ima kamp svoj vhod v legoland, ki se odpre 1 uro prej, kot za ostale obiskovalce. Tako lahko glavne atrakcije daš skozi večkrat brez čakanja. Mi smo vse dali skozi brez dolgega posebnega čakanja.
Imeli smo sončno vreme z nekaj oblaki, cca 22°C Ljudi je tam vsak dan veliko zaradi spletne predaje, ki so najbolj ugodne.
V legolandu je pijača in voda zelo in nadpovprečno draga. Zato je dobro, da imaš to s seboj v hladilnem nahrbtniku. Vmes greš lahko 1x ven iz legolanda v kamp in se nato vrneš nazaj z novo ohlajeno pijačo he-he-hee. Kar se tiče hrane imaš veliko raznovrstnih restavracij z zmernimi cenami. Mi smo jedli v eni z nemško prehrano in smo vzeli nek zelo ugoden menu, ki je vseboval tudi že pijačo. Za vse 4 smo dali manj kot 20 € , pa še do sitega smo se najedli. (slastno nenormalno veliko pečeno bedro, priloga po izbiri krompir na tak al drugačen način, solata in steklenica pijače)
Forum je zaprt za komentiranje.