Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Legoland Nemčija za 1.maj

Legoland Nemčija za 1.maj

Zanima me, če se kdo za prvomajske praznike odpravlja v Legoland v Nemčijo in ima mogoče v avtu še kaj prostora za 2 osebi (1 odrasel,1 otrok) .

LP,Beti

Jaz bi rada sla mekam za prvi maj pa ne vem kam. Ali lahko poves kaj vec o tem legolandu. Tudi jaz bi sla s hcerko pa bi se lahko zmenili in sli skupaj. Zdaj je na tebi, da me navdusis nad njim 🙂

Kot že ime pove, je to park, sestavljen iz samih kock s polno atrakcij za male in velike. Zadeva se nahaja pri mestu Gunzburg malo naprej od Munchna.
Preko agencij imajo odhode sredi noči – okoli treh, tako da to ni sprejemljivo za naju, ker imava potem cel dan pokvarjen od premalo spanja. Z avtom bi bilo najbrž hitreje, še boljše pa bi bilo tam prespati v kakšnem od bližnjih penzionov in bi tako imeli 2 dni za oglede. Moja hči je stara sedem let in pol in sem ji za novo leto obljubila, da jo bom peljala v Legoland. Tja ne bi šla na 1.maj, ker bo takrat res gužva, temveč kakšen dan prej , ko pri njih ni praznikov.

Vse in še več pa zveš na naslovu .
Lahko pa se mi oglasiš na mail.

Lp,Beti

Tu smo bili že dvakrat.Zadevo si lahko ogledate v 4 urah, ker je to majhna reč.Okoli pa ni nobenih penzionov.112 km nad Munchnom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close