Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lego – a jih še imajo v Mullerju?

Lego – a jih še imajo v Mullerju?

Ojla!

Pred nekaj časa je bilo obvestilo, da imajo v Mullerju lego kocke po ugodni ceni. A kdo ve, ali jih še imajo ali so že vse razprodali?

Nekaj sem jih še zasledila pred kakšnim tednom.

Še imajo in jih bodo tudi naprej imeli.

Mene pa zanima kakšne so cene? Pozrdavček…

Za Muller jaz ne vem. Sem, pa pred dnevi naredila “poizvedbo” in je bil ljubljanski Direndaj (Mercator center) najcenejši. Razlika pa minimalna.

Še jih imajo. Ni šlo za akcijo, ampak oni pač imajo take (nižje) cene. Čeprav je verjetno kljub vsemu dobro preveriti, ker je lahko kakšen artikel dražji kot drugje. Skratka, tiso, kar smo kupili mi (hišo Duplo in gasilsko postajo Lego) je bilo 8000 SIT (oboje skupaj) ceneje kot v BC.

Tinka ali lahko napišeš šifro artikla (npr#4268) zato, da bom lahko še primerjala v Toysu in Sončku.

Hvala.

Tinka ali lahko napišeš šifro artikla (npr#4268) zato, da bom lahko še primerjala v Toysu in Sončku.

Hvala.

Jaz sem gledala gasilca v Direndaju. znižan s 7300 na 4900. V mullerju pa je bil v redni ceni 3400. Malo preglejte preden kupujete v akciji kje kjer je že prej cena nabita.
Za kocke smo namenili 20000, potem pa smo porabili samo 11000 in smo kupili več kot smo sprva planirali.
Do sedaj sem bila prepričana, da je Muller drag. Mislim,da bom večkrat zavila tja in kupila kakšno lepo stvar.
Trenutno imajo že v ponudbi piškotke za na smrekco – ja, vem, da je kmalu, ampak čez mesec in pol jih ne bo več. rok uporabe pa je do aprila – torej lahko ležijo pri meni v omari ali pa tam na polici.

4657 je gasilska postaja Lego junior, hiša Duplo pa 4689.

V Obiju tudi imajo Lego kocke po ugodni ceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close