LEGALIZACIJA hrvaška
Konec meseca planiramo iti dol, bom pogledala, ko se bomo peljali mimo 🙂
Za Barbarigo se spet napletajo novi načrti http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/u-barbarigi-sljedece-godine-vitality-hotel-s-cetiri-zvjezdice-546706, čeprav je Kliman kot lastnik podjetja “vreden svojega denarja”…[/quote]
Sem brala,ja. Na zemljišču kjer je recepcija, trgovine in restavracije. Sosed Puljčan je na moje navdušenje pripomnil da na Verudi ”gradijo” bazen že 35let.. Upam da jim vsaj notranji bazen uspe zgradit ker ga pozimi res potrebujemo. V Fažani je pa odprt nov velik market Plodine. Ta je bil pa expresno zgrajen in prava pridobitev za nas. V kampu Pineta pa planirajo nov hotel.[/quote]
Eh, če bodo gradili tako kot marino na Moriču, pa celo Dragonero pa golf igrišča …. še naslednjih 15 let ne bo nič.
Mislim, da se da iti kopat v vilo Letan v Peroju, imajo notranji bazen, pa Histria hotel je odprt tudi z avse, ne samo za hotelske goste.
Za market v Fažani pa vem, sem se lani poleti pogovarjala z županjo.
Hehe, osebno poznam človeka, pred katerim je pošteno bežala, ker ga je hotela “obrati” za del njegove parcele …
[/quote]
Verjetno sem babo spoznala. Vozi mercedesa z registracijo Lj..V Portiću je prodala nekaj parcel. Novim lastnikom je obljubila vodo in elektriko. Ko so postavili mobilno hiško na parcelo je prišla inšpekcija in seveda prijava. Sedaj je postavila betonske ograje na teh parcelah. Mislim da se sedaj se dogovarja z mojimi sosedi in jim/nam obljublja uradno vodo…
Mislim, da Jasminkini nameni niso pošteni.
Več se piše o teh prevarah manj jih bo.
Forum je zaprt za komentiranje.