Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek led smart tv z wifi priključkom – tisti, ki ga imate

led smart tv z wifi priključkom – tisti, ki ga imate

mi prosim poveste a lahko na njem  zaženete aplikacijo in prijavite tv kot napravo v  neo ali eon ali t2togo in gledate tv preko neta potem?

Ehm, zaupaj nam najprej znamko in model televizije. Ponavadi je pri teh televizijah nekje meni z aplikacijami, potem v tem meniju poiščeš aplikacijo, jo inštaliraš in poženeš. Zelo podobno kot na pametnih telefonih. Ko aplikacijo prvič poženeš, se moraš registrirati in to je vse.

tv se nimam… zanimalo me je samo moznost ce gre,… se pravi mora delovati enako kot vsaka druga naprava, ki jo povezes ali telefon ali tablica…  samo to me je zanimalo… pri nakupu pa moram paziti, da je smart in z wifi prikljuckom, ker imam wifi modem…

Ja, lahko.  EON; LG sprejemnik, še ne 5 let star, nabavna cena 2500 EUR

pa jasno še operaterjeva kartica, ki jo vstaviš v režo TVja zadaj….

Samsung dela tako brez problema, nobene operaterjeve kartice, samo internet in gas. 7let star model, cena 700€

Odgovor na objavo uporabnika
LG je možno, 03.08.2021 ob 17:15

pa jasno še operaterjeva kartica, ki jo vstaviš v režo TVja zadaj….

ce pises o operaterjevi kartici potem ocitno ne razumes vprasanja… ne sprašujem o tv storitvi preko operaterja… ampak o tv preko neta torej preko interneta…

hvala naslednjemu… samo to me je zanimalo, ce deluje enako kot vsaka druga panetna naprava, ki ko lahko uporabljaš za prijavo v app za tv preko neta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close