Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Leclerc-sveže torte vsak dan ?

Leclerc-sveže torte vsak dan ?

Zanima me , če imajo v Leclercu vsak dan sveže torte.
Potrebujem za 9 rojstni dan.
Ali so dobre ? Predvsem me zanima katere so vam najboljše ?

Lp

so dobre in sveže vsak dan. meni najbol rahli črni gozdiček. odvisno pa je kaj ima kdo rad. eni čokoladne eni sadne…odvisno od človeka. js jo kupim tam pa so moji zadovoljni.

Yonix

Vsak dan pa res niso sveže, imajo rok trajanja kar nekaj dni. Meni osebno so čist zanič, plastična smetana in malo barve. Žal za tak denar kaj druga tudi ni za pričakovati. Seveda pa dopuščam možnost, da so komu tudi dobre.

Jah, poglej no na etikete izdelkov iz njihove pekarne- vedno piše dan in ura izdelave na vsem pekovskem programu v vitrinah.

Po mojih izkušnjah – včasih je še kakšna torta od prejšnjega dne v dopodanskem času, v popoldanskem pa so že na voljo tiste, ki jih naredijo oz. sestavijo isti dan ( je treba malo v vitrini bolj zadaj pošnofat, ker so datumi pred iztekom vedno naprej).

No, ja pri teh Leclerckovih tortah prevladuje rumena slaščičarska krema, ki je tudi polnilo za rogljičke, krofe in ostalo polnjeno pecivo, tam spečeno in ne toliko tista umetna barvna smetana, kot po večini drugih slovenskih slaščičarn za rojstnodnevne torte, ki so samo lepe za pogledat, za jest pa res niso. Pa tudi meni niso dobre Leclerckove, ampak najraje domače, doma spečene, brez smetanastih, pudingastih škrobnih polnil in divje kričečih barvil in cukrastih okraskov. Najraje domača Saher torta za čokoladoljubce, pa kakšna grenko čokoladno-pomarančna, za sadnoljubce pa biskvitna podlaga in sveže jagode, borovnice, pa rastlinska želatinov obliv s sokom iz prekuhanega sadja, pa mangova s sladko albuminsko spasirano skuto-tudi biskvitna, podloižena s piškotnim testom, mmmmm…. Za otroke in za rojstnodnevne torte si vedno z veseljem vzamem čas.

So pač instant, tako to je. Če si kdaj jedla kakršnokoli domače pecivo, torte, koleče, zavitke itn, ti bodo res redke kupljene sladice ok, predvsem tiste iz elitnih slaščičarn.

Daj, loti se sama delanja torte. To sploh ni kakšna znanost, res. Okrasiš pa lahko s smarti in drugimi bonbončki.

Že tako so zastonj, pa še tega denarja niso vredne. Je vsaka žemljica boljša. Sama plastika, umetne barve, bljak, bljak. In da bi si upala to še komu ponudit?!

Ne, to jim stare torte iz Francije pošiljajo, take ki jih tam ne prodajo.

Meni te torte niso všeč. Pa glede na rok uporabe močno dvomim, da so sveže vsak dan.

Poleg tega sem že doživela, da je bil rok uporabe prelepljen z novim rokom. 🙁

https://www.facebook.com/actio.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close