LECLERC GARAZNA HISA
Izogibajte se leclerca in supernove na rudniku.
Garazna hisa ki so jo skonstruirali je ptesezek v vseh pogledih. Ko si enkrat v njej si ujetnik saj ne pozira prometa in si ujet brez problema 2uri. Cestitke projektantom in pohvale vodstvu obeh poslovnih stavb da ne zaposlijo vsaj 1osebe ki bi skrbela za pretok.
Se vidimo naslednjic v juliju 2022 ko bodo ljudje odsotni.
meni pa ne predstavlja nobenega problema.
Zapeljem noter, grem v 2. nadstropje, kjer je zmeraj prostor ob vhodih v Leclerc in Supernovo, vhodi so pokriti in v primeru slabega vremena ne rabiš nobene marele…. Super je.
Opažam pa, se slabi vozniki lovijo že pri vhodu… preveč zanje. Ampak je zunaj še nekaj parkirnih prostorov puščenih tudi zanje.
NIKOLI VEC, 27.11.2021 ob 12:23
Izogibajte se leclerca in supernove na rudniku.
Garazna hisa ki so jo skonstruirali je ptesezek v vseh pogledih. Ko si enkrat v njej si ujetnik saj ne pozira prometa in si ujet brez problema 2uri. Cestitke projektantom in pohvale vodstvu obeh poslovnih stavb da ne zaposlijo vsaj 1osebe ki bi skrbela za pretok.
Se vidimo naslednjic v juliju 2022 ko bodo ljudje odsotni.
Bili smo 1x in že to 1x preveč.
Trgovski centri, ki imajo parkirišča zunaj in garažah imajo večinoma vsi polna zunanja parkirišča in napol prazne garaže.
Bi bilo smiselno obnavljati vozniške izpite na vsakih 10 let, opažam, da je pri nas ogromno zelo slabih voznikov, ki jim probleme predstavljajo garažne hiše…..
Če pogledam popraskane betonske stebre (sploh tam, kjer je treba peljati krožno), kjer je prostora za skoraj dve širini avtomobila, mi je jasno, s kakšnimi vozniki imamo opravka pri nas.
Kaj si pa rinla tja 26.11. na Črni petek 🙂
Ma hodim v LJ Leclerc garažno že odkar stoji – nobenega problema, ker znam – največji problem imajo “občasniki”; ki se pripeljejo z vseh koncev Slovenije in ne poznajo ne režima uvoza, ne funkcioniranja take in te garaže, problem jim dela že polžasti uvoz v nadstropja….. – res so vse stene različnih barv karoserije, ker so odrajsanje od avtolaka 🙂
Jaz grem vedno na 2. nivo, pa malo dlje stran od prve vrste do tekočih stopnic ali dvgal, kjer ni gužve -pa lepo dol s tekočimi stopnicami po suhem in si takoj pred glavnim vhodom. Je pa res, da ne hodim v nakupe v “rush hours” popoldan med 16. in 19. uro in nikoli ob sobotah.
Forum je zaprt za komentiranje.