Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lece Bausch&Lomb

Lece Bausch&Lomb

Ima kdo izkusnje z mesecnimi lecami Bausch&Lomb Soft Lens Comfort? So vam bile v primerjavi z drugimi boljse/slabse?

Najlepsa hvala za odgovore.

Meni niso ustrezale. Žgečkale so me pod vekami. Pa niso mesečne, temveč 14 dnevne leče.

Katere so pa potem vredu?

Sama uporabljam te leče in sem z njimi zelo zadovoljna, so pa te leče mesečne in ne 14 dnevne.

Jaz uporabljam Acuvue (Johnson & Johnson) že več let in mi najbolj ustrezajo.

Zeiss in Acuve sta moja favorita

jaz imam te lece in so mi super!

Jaz navijam za kontaktne leče Slovenskega proizvajalca CAROLL!!

Kok pa stanejo te CAROLL leče?

Caroll leč je več vrst, od trdih, poltrdih, barvnih,ki ti res spremenijo
barvo oči, letnih, polletnih..
Jaz po svojih izkušnjah priporočam visokopropustne, to je trenutno najboljši material tudi v svetu, ker jih lahko nosiš v klimatiziranih prostorih in so za občutljive oči…. Skratka jaz lahko edino te prenašam.
Pridejo pa v škatlici po 4kos za pol leta (lahko tudi različne dioptrije)
26.000,00SIT. in jih imaš lahko za več kot leto dni.
Vse druge informacije pa dobiš na njihovi spletni strani
http://www.dlcontact.com

Jaz imam Surevue že ves čas – nekaj let. Prej sem imela letne pa se mi je ena leča strgala v očesu in jih potem nisem več prenašala in sem potem čez dolgo časa prešla na mesečne, za poskusno pa sem imela tudi štirinajst-dnevne. Imela sem pa enkrta tudi Day&Night, ki pa mi nikakor niso ustrezale – premajhna ostrina in nisem videla čisto nič – pri okulistu je bila enaka dioptrija teh in Surevue pa sem pri teh videla vse belo na tisti tabli, niti enke črke ali črne črne, samo belo. Skratka, te niso zame.

Tekočino imam pa kar Optifreee. A je aktera druga boljša? Meni se zdi, da dam za 355ml nekje med 2000 in 3000 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close