Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Le za norce nas imajo in mislijo da pozabljamo v nekaj dneh

Le za norce nas imajo in mislijo da pozabljamo v nekaj dneh

Nismo vsi v vsem s kratkim spominom. Le začasen umik pred nevihto jim je. Saj tudi oni vedo, da z ognjem se ni za igrat. Ljudstvo je ogenj, zato se le začasno potuhnejo POTUHNJENCI IN MORILSKI PARAZITI.

—————————————————————————–Tudi slika pove več kot tisoč besed

za-norce

Vse, kar vem je  to, da se nikoli več ne cepim proti tej trapariji. Če ne zaradi drugega zato, ker te s korono vsaj resno jemljejo, če imaš posledice po cepivu, te pa označijo za tepca z anteno v glavi, ki si domišlja stvari, če ravno nisi na smrtni postelji. Če si pa na smrtni postelji, pa rečejo: pač, tud avto bi te lahoko povozil, jebiga, se zgodi. In to tisti, ki se delajo, kako zelo jim je mar za sočloveka.

Če kaj, je tale korona na plan privlekla vso hinavščino, kar so je ljudje sposobni.

norca se delajo iz ljudi. In to že celih 30 let.

Odgovor na objavo uporabnika
alieliuli, 01.10.2021 ob 04:27

Vse, kar vem je  to, da se nikoli več ne cepim proti tej trapariji. Če ne zaradi drugega zato, ker te s korono vsaj resno jemljejo, če imaš posledice po cepivu, te pa označijo za tepca z anteno v glavi, ki si domišlja stvari, če ravno nisi na smrtni postelji. Če si pa na smrtni postelji, pa rečejo: pač, tud avto bi te lahoko povozil, jebiga, se zgodi. In to tisti, ki se delajo, kako zelo jim je mar za sočloveka.

Če kaj, je tale korona na plan privlekla vso hinavščino, kar so je ljudje sposobni.

Ja, na plan je privlekla slabo pa tudi dobro. Dobro je že to, da seje pokazalo koliko je slabega.

dobro zapisano kratko in jedrnato… zadeto v piko!

Odgovor na objavo uporabnika
nesr, 01.10.2021 ob 13:38

dobro zapisano kratko in jedrnato… zadeto v piko!

mišljeno za alieliuli

Dobro povedano.

Te gledajo kot hipohondra. Ampak vedno več bo znanega o stranskih učinkih, zato pa pravim, naj ljudje prijavijo na JAZMP (res pa, da izpolnjuješ vsaj pol ure). Jaz nobenega ne prepričujem v necepljenje (saj sem tudi sama 1x cepljena), povem pa vsakemu, ki ga zanima, za stranske učinke.

Res me pa zanima, zakaj se ne razgledajo malo po kitajskih cepivih, ki so inaktiviran virus. Saj ne cepijo z njimi le na Kitajskem.

Ah, citiranje spet štrajka. Pritrdila sem @alieliuli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close