le khalife
Ja, mi smo bili lani in je bolj bogo no.. Do plaže maš enih pet, deset minut – odvisno, na katero greš.. Le khalife ima take čudne ležalnike, neke vrste tobogane, če si znaš predstavljat.. plastične.. in lahko ležiš samo na hrbtu.. Imaš pa malo naprej plažo hotela s štirimi zvezdicami, pa nekaj plačaš tistemu, ki skrbi za njo, in ležiš na normalnem ležalniku. Na kake diskoteke lahko pozabiš, imaš samo gostilne, ki so bolj ali manj skoz prazne..
Če te še kaj zanima, vprašaj..
lp, tuxy
Uh, zdaj pa si me dobila:) Cen se pa res niti približno ne spomnim.. Mi smo šli pogledat samo Kartagino in je bilo res lepo.. Za safari se nismo odločili, ne vem, zakaj ne, verjetno zato, ker smo bili samo en teden, to pa menda traja dva dni. Smo pa potem, ko smo prišli nazaj, slišali od nekoga, ki je šel, da je to grozna muka, ker narediš ne vem koliko kilometrov, ko pa stopiš iz avtobusa, pa je baje tako vroče, da si v trenutku ves premočen:) Jaz sem kar srečna, da nismo šli..
S hrano pa je tako.. Klobas in sira pri zajtrku ni.. niti normalnega kruha.. so samo take sladke stvari, rogljički in podobno.. pa marmelade. Pri večerji pa so vedno imeli neko čudno meso, mi smo se hecali, da je kamelje:) Parkrat smo šli raje kam ven, samo problem je bil v tem, da je bila tudi drugje taka čudna hrana:) Pica po njihovo, hamburger po njihovo:)
lp, tuxy
Forum je zaprt za komentiranje.