LCD modul, MMI konektor
Vem, da moja tema ne spada ravno v ta forum, a vseeno prosim za pomoč, če kdo ve.
Mi lahko kdo prosim bolj natančno razloži, kaj pri gsm aparatu (konkretno Philips 855) pomenijo naslednji izrazi (in kakšne funkcije opravljajo):
– LCD modul
– MMI konektor
– povezovalni kabel, ki skrbi za nemoteno delovanje LCD modula
Ali ima to troje kaj povezave z vezjem in LCD konektorjem?
Prosim, za čimbolj natančno pojasnilo, saj sem sama totalen laik v teh stvareh. Gre pa za reklamacijo telefona in imam občutek, da me na servisu po tolikih popravilih aparata že malo hecajo. Sem že iskala malo po netu, pa niti ne vem natančno kaj naj sploh iščem pri tolikih zadetkih, ki mi jih vrže ven. Prosim, če mi lahko kdo to pojasni.
Hvala in lep pozdrav!
LCD modul
to je modul, ki vsebuje kristale in ti s pomočjo električne napetosti prikaže gor ,
npr. znake/številke/črke – to je ekran
(to je tisti ekranček, ki ti kaže telefonske cifre/napise in ostalo – novi lcd ekrančki so že barvni)
– MMI konektor
mislim da je to konektor, ali na tiskanem vezju telefonskega aparata, ali
pa na lcd modulu
– povezovalni kabel, ki skrbi za nemoteno delovanje LCD modula
to je kabel, ki povezuje tiskano vezje telefona s tiskanim vezjem, na
katerem je lcd ekranček (modul)
na žalost si napisala malce premalo, tak oda sem ti napisal čisto splošno..
Klemen, hvala!
Veš kaj me zanima, če boš morda vedel oz. kaj ti meniš. Glej, pri gsm so mi že popravljali vezje (na delovnem nalogu piše “popravilo vezja”) in zamenjali LCD konektor (piše “zamenjava LCD konektorja”). Gre pa zato, da imam vseskozi popolnoma iste težave z gsm, ki se ponovno pojavijo tudi po popravilih gsm-ja. Zdajle ga imam ponovno na servisu zaradi popolnoma istih stvari in zopet so rekli, da gre za okvarjen povezovalni kabel, ki skrbi za nemoteno delovanje LCD modula, okvaro LCD modula in MMI konektorja.
Meni se zdi, da mi na vsaka dva meseca popravljajo eno in isto zadevo. Ali imam prav (to so vsi podatki, ki jih imam)? Hvala za pomoč!
LP
bo že držalo, če tako pravijo in tudi ti praviš, da imaš iste težave potem in prej.
Možno je da:
– ti kdaj pa kdaj telefon pade na tla in je to razlog
– so serviserji “šlampasti” in nesposobni, pa ne znajo opraviti svojega dela,
tako kot se za gre.
Predlog:
– če je napaka na strani servisa in tebi telefon ne pade na tla (premisli), ti svetujem (če je v garanciji), da pisno zahtevaš in poleg priložiš papirje
iz servisa – nov telefonski aparat. Pač navedi težave in servisi sem in servisi
tja, pa tvoj čas ko moraš hoditi tja in nazaj, pa da telefon nujno potrebuješ,
itd…, ponavadi zadeva uspe, ker je gsm telefon vreden kakega jurja ali dva
tovarniške cene :)))))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.