Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lažna diploma?

lažna diploma?

In kaj porečete na zadnjo afero POP TV o lažni diplomi Antona Tomažina?
A je možno kupiti diplomo mariborske ali ljubljanske univerze?

…jest mam obe…in obe sta naprodaj…ker sm zračunala, da se mi bl splača pokasirat od diplom in se zaposlit na delovno mesto vratarke…:)

Enax, sedaj pa sem se nasmejala! Edino žalostno je to, da imaš prav 😉

Joj, zgleda, da sem malo out. O kateri lažni diplomi govoriš? A niso zdej aktualne Slovenske železnice okrog tega? So torej tudi na POP TV našli ponarejeno diplomo? Tudi poslovna fakulteta MB?

…sem se premisnla…nobena ni naprodaj…kupujem pa eno iz primorske univerze…tko, da bom mela tris…:)

…prodajam pa še vedno srednješolski indeks, osnovnošolski izkaz uspeha skupaj z bralno značko ter diplome in pohvale z vrtca…:)

Lažno diplomo naj bi imel Šimenc, Tomažin baje samo izvaja kontrolo.
LP!

Ampak šokiralo me je, da je pri nas to možno. Koliko je takih diplom potem na trgu?

Barabo je treba dati za zapahe in denarno kaznovati.

Ne vem, zakaj bi tipa samo odstavili z delovnega mesta! Takšne je potrebno kazensko ovaditi zaradi goljufije, plačati oz.vrniti pa bi moral tudi denar, ki si ga je protipravno pridobil! Torej – kazen in zapor!

Barabo je treba nagraditi, njegove nadrejene pa kaznovati, ker v dveh letih niso pogruntali, da človek nič ne zna.

http://www2.arnes.si/~ljzpar6/strani/gradnja.html

Miik, ni nujno, da človek, ki nima diplome, ne zna nič in tisti, ki jo ima, obvlada vse. Poznam primere, ko ima folk magisterij, pa nima pojma o svoji stroki. Toliko o našem šolstvu, ki podpira samo piflarijo.

Kaj pa legalne diplome, po katerih prav tako nič ne veš kot prej? V glavnem da guncaš štiri leta faks.

Npr…. Firma me je poslala delat izpit za traktor :))). Na tem tečaju niti enkrat nisem peljala traktorja. Ker imam certifikat, da imam izpit za traktor opravljen, me lahko firma gladko malo zadolži, da opravim kakšno delo z omenjenim vozilom. In če odvrnem… Worst case scenario: da me želijo vržt iz službe, mi rečejo samo eno tako stvar, ki jo bom jest zavrnila, ker je ne morem opravljati, čeprav imam zato papir, pa grem lahko gladko…

Ne samo, da so problem ponarejene diplome (ker gre pač za trenutno afero), potrebno se je vprašat nasploh, kakšne so naše šole, ki bi morale omogočati svojim učencem izkušnje. Zato pa se potem zgodi taka stvar kot se je s ponarejeno diplomo. Želeli so nekoga z izkušnjami, ki ni imel papirja. Oz. poznali so se med sabo, pa niso mogli dobr razpisa napisat, ker je delovno mesto zahtevalo visoko izobrazbo.

Ma saj Gea kolidž je isto sranje. Ustvarjen je bil zato, da so nekateri funkcionari na hitro prišli do papirjev. Mislim, ne vem zakaj se čudite sedaj nad eno ponarejeno diplomo, če so ustaverjeni temelji za take stavri.

sam poglejte naše kuharje, še jajc ne znajo spešt ko pridejo iz šole.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close