Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lateks ležišče – Dollar ali Slovenska postelja?

Lateks ležišče – Dollar ali Slovenska postelja?

Vaše izkušnje? Cenovno sta oba primerljiva. Kupujem pa izključno lateks, nobene pene in vzmeti.

Jaz imam zelo dobre izkušnje s Slovensko posteljo. Njihovo lateks ležišče sem menjala po 15 letih izključno iz higienskih razlogov. Ležišče ni bilo niti malo deformirano, vdrto, posedeno… Upam da je njihovo novo ležišče enako kvalitetno. Imajo pa lateks ležišča 10 let garancije, tako pri Slovenski postelji, kot pri Dollarju.

Oba sta predraga. Raje kupim cenejši jogi in ga menjam na 5 let.

No, to čisto ne drži. Če poceni jogi menjaš po 5 letih, predvidevam da vsaj leto ali dve, najbrž pa še več, spiš na slabem ležišču.
Za kvalitetno spanje mi nikoli ni žal denarja, zato razne Dormeo penaste variante odpadejo.
Imela sem lateks, zdaj so me prepričali v zepkaste vzmeti, pa mi je žal. Naslednji bo gotovo spet lateks. Slovenska postelja.

absolutno Slovenska postelja. So strokovnjaki na področju svetovanja. Pri Dollarju ne, hvala. Svetujejo študenti, brez znanja na spalnem pdročju. Sem vprašal Vitapurovega ( ista firma kot je v lasti Dollar ) koliko kavčuka je v jogiju, je rekel ni važno, sam da je latex. Hallo??? V Slovenski postelji mi je pa gospa razložila celo postopek izdelave latexa. Tako da vsaj vemo, na čemu spimo. Hvala gospa.

imeli dollar latex vzmetnico, najslabsa vzmetnica ever, mož je švical ko nor vsako noc, na obeh straneh kjer sva spala, se je vzmetnica upognila in sta nastali dve vdrtini, vsako jutro sva se zbudila z bolecinami v krizu in se zbujala veckrat na noc. Cena je pa bila krepko cez 1000€! nikoli vec

Slovenska postelja je sranje.

Imamo vzmetnice z žepkastimi vzmetmi Slovenske postelje – super zadovoljni še po 10 letih. Na Dormeo silver .. nekaj  se slabše spi.

Dollarja ne poznam.

firma Jogi – najtrši jogi. po operaciji vratne hrbtenice- super

Jaz sem kakih 10 let nazaj kupila jogi Dollar, zelo drago, z nevemkolkimi conami in oh in sploh. Imela sva posteljo širine 140 cm. Kakor je prodajalec razlagal, naredijo lahko pol vzmetnice trše kot drugo polovico, odvisno od teže uporabnika, ampak midva sva se odločila za isto trdoto. Po nekaj letih me je začela zaradi spanja boleti roka, pa nisem ukrepala glede tega. Nekaga dne sem se odločila, da bom oprala prevleko in sem vzmetnico slekla. Šele takrat sem videla, kako je bila zadeva sploh narejena… očitno so vzeli vzmetnico širine 90 cm in potem samo zraven prilepili preostanek do 140 cm. Ta “šiv” je bil točno na mestu, kjer sem jaz spala. Ni čudno da me je bolela roka! To je absolutno nesprejemljivo, dejansko je bila samo ena stran postelje normalno uporabna. Resno razmislite o tem, če kupujete vzmetnico, ki ni širine 90 ali 180 cm.

Pred kratkim kupila Meblo Woody. Odličen jogi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close