Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem lastniki škode

lastniki škode

Kupujem avto in škode se mi zdijo cenovno res ugodne. Kako ste z njimi zadovoljni tisti, ki jih imate?

Octavia je zakon.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Brat vozi Octavio karavan 1.9 TDI in je ne zamenja. Ima skoraj 200.000 km in še vedno teče kot urca.

Mož ima octavio karavan, je ful zadovoljen, jaz sem pa čisto navdušena, čeprav sem bila najprej proti. Je prostorna in vse spravim noter, priročna glede različnih gumbov na armaturi, nasloni in predalčki za očala so dostopni in lahko marsikaj pospraviš. Glede na ceno in kvaliteto ni boljšega. Razen seveda če finance niso omejitev.

Aja imamo jo leto in pol in ni še nikoli se nič pokvarilo, pred mesecem je mož prvič zamenjal žarnico za desni žmigavec. Razen seveda reden servis.

Jaz vozim felicio že 7 let in je super. Edino kar sem morala večkrat menjati je bil auspuh, samo mislim da bi tudi pri kakšnem drugem avtu, ker imam same kratke razdalje…
Če bop kupoval/a rabljeno zadevo bodi pozoren/na edino na pleh, ta zna biti rjav. Škode so znan epo slabem plehu oziroma slabi barvi…

Z Octavio smo bili nadvse zadovoljni – nimam pripomb, res super 🙂 Potem smo jo – žal :((( – prodali, ker smo se odločili za karavana druge znamke. Jaz zdaj vozim novo Fabio in je ZAKONNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!

Škoda Fabia- carica za ženski avtomobilček, je ne dam od sebe !

Ima pa eno samo slabo lastnost, da jo je potrebno tankati in registrirati! To je vse kar ni ok!!!

mi smo imeli fabio 1.4 motor.katastrofa,pila je kot nora.vsak drugi dan sem morala tankat.je bil motor 1.4 od golfa noter in za to težo absolutno prešvoh,zato je žrla tud po 9 litrov,vse ostalo pa je ok.

octavia pa je verjetno fajn.
zdaj imam astro 1.7 dti,disla in pije cc5-5.5 l ,tako,da je bistvena razlika.

Mi imamo pa octavijo, pa imamo kar naprej tezave z njo. Tako da je malo odvisno tudi od konkretnega vozila. Mi ne bomo nikoli vec kupili octavije. najbrz niti skode … Ker smo imeli zdaj ze dve in obe ves cas na servisih.

Lastniki škode Oktavije že 7 let in ves ta čas brez težav… Ko gremo na dopust pa vso prtljago za 4-člansko družino spravimo v prtljažnik ;-))))

Škoda Octavija 2,0 ima baje neke probleme.

Mi imamo Octavijo 1,9 TDi in smo super zadovoljni. Mož naredi z njo 60 km na dan in ima potrošnjo zadnjih 4000 km 4,9 l. Je super. Mi smo dali še zatemniti stekla. Vsekakor se splača kupiti dizla če delaš dolge vožnje.

Imamo fabio combi in smo super zadovoljni, prej imeli 2 feliciji bili prav tako zadovoljni. Škodičke imajo zelo dobro razporejen prtljažnik, tako da se veliko spravi noter. Pri starih felicijah je bil pleh bolj tako, se mi pa zdi, da so se poboljšali. Tudi naslednji avto bo škodička…

New Report

Close