Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Lastniki Clio-v

Lastniki Clio-v

Živjo!

Jaz pa sem se navdušila za nakup novega Clia. Baje bodo sedaj, ko bo jeseni prišla ven nova verzija, po zelo ugodni ceni.

Mi lahko kdo napiše kaj iz svojih izkušenj s Clom, pa servisi,…

LP, Nika

clio je trpežen avto zadosti elastičen tudi za pospesovat pri meni se je obnesel zlasti tastari modeli so bili celo boljši kot zdaj trpežnejši in kvalitetnejši pa dobro pusimo to zdaj
jaz ti svetujem da nabaviš bencinsko različico saj za dizel šlišim kup napak in poravil ker menim da je renult pri dizlih se mlad in baje clioti dizli imajo en kup napak tako da ti svetujem bencinarja od motorja pa odvisno kašen voznik si samo menim da tamali motorji kar dosti že zmorejo

želim ti ugoden nakup in previdnost pri nakupu saj to je invisticija ki je za dalj časa

lp dr.lucifer

Tri leta (do lanskega decembra) je bil clio “pri hiši”… in v teh treh letih sem ga (nažalost) celo dvakrat vlekel na servis. Prvič napaka “okrog vbrizga” in drugič nekaj “s šobo”…?!
Aja še to, bil je model 1,4 (8V).

Ostalo je bilo OK (odzivnost, zavore, neobčutljiva notranjost…). Mogoče me pri cliu moti le nekoliko prepoložno nameščen volanski obroč (subjektivna ocena) in predolgi hod ročice menjalnika. Pa odlagalnih prostorov je (vsaj v primerjavi z hondo jazz) sorazmerno malo.

lep dan

Najlepša hvala obema za odgovor.
LP, Nika

Ne morem mimo, ne da bi izrazil svojega razčaranja s Cliom letnik 2004.

Bil sem “srečni” lastnik Clia l.2000 (1,4 16V), in ko sem po 3 letih in 135000 km se odločal za nov avto sem se pač odločil še enkrat za Clia. Vzel sem 1,5 DCI.

Fleten lepo opremljen avtič mi je bil v veselje, dokler veselja niasta zmotila ropotanje armature ter voda pod sedežem.

Zaradi teh dveh zadev sem bil na servisu najmanj 10x, pa do včeraj nič bolje. Zdaj čakam spet deževje, da bom videl, če bo poplava pod sedežem.

Drugače pa, če bi bil cenovno bližje Dacia Loganu, bi mi bilo bolj vseeno. Tako pa nisem kupil Jugota ali Lade, kupil sem renoja in želim, da zadevo uredijo.

Naj pristavim še jaz svoj pisker. Renaulti so zelo kakovostni avtomobili, kar si upam trditi. če spremljate avto revije lahko izveste da kupci v Franciji raje počakajo na avto, ki je narejen v NM.
da ne bom veliko slave pela: tudi jaz imam cliota (Billabong) in zaenkrat še zadovoljna z njim. Še rednega servisa nisem imela – teče kot po maslu. Je pa res, da ne vozimo kot kakšni norci, noga ni samo gas in bremza…. Poraba je konstantna s klimo in brez: 6l / 100 km. Dizla nemaram, ker ropota kot sosedov traktor.

Da so clioti tudi zelo varni, naj povem, da sem pred dvema mesecema imela prometno nesrečo, prvi konec avta razbila na obeh straneh – meni in sopotnici pa na srečo in hvala Bogu nič. Varnost je potrjena, vsaj z moje strani.

lp
Tajna

New Report

Close