Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lastnik TV Golica na eni žurki zapravil za pijačo 12.000 evrov

Lastnik TV Golica na eni žurki zapravil za pijačo 12.000 evrov

TV Golica očitno prinaša zelo dober denar, da si lahko lastnik to privošči

Na Twitterju se je razpravljalo o vrtoglavo visokem računu s Hvara, kjer je nekdo v znanem lokalu zapravil skoraj 12 tisoč evrov. Eden od uporabnikov Twitterja je pripomnil, da bi si za to vsoto raje kupil avto in da ima le pivo pošteno ceno. Oglasila se je tudi komentatorka, ki pravi, da je tak račun ne preseneča, saj si je nekdo privoščil drage pijače.

Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/odnosi-in-prosti-cas/hrvaski-index-opazil-racun-o-katerem-razpravljajo-slovenci-314333http://www.zurnal24.si

Ja, pa kaj potem?
Marsikateri tajkun tak znesek zapravi za eno ljubico, tu pa je bilo več ljudi zadovoljnih 😊…
Foušija ne pozna meja….

In kako veš, da je bil lastnik TV Golice ta oseba?

In zakaj bi koga sploh brigalo kok kdo zapravi?

Glede na visoke dolgove ki jih pusca golica za sabo in poskuse radiranja teh dolgov s poenostavljeno prisilko, je milo receno nehigienicno, ce res on zapravlja denar takole.

Ker imaš na linku, da je to twitter objava od Sebastjana Artača aka Žana Lublanskega.

Ker imaš na linku, da je to twitter objava od Sebastjana Artača aka Žana Lublanskega.
[/quote]

A če na svojem tviterju objavim fotko našega parlamenta, to pomeni da je moj????
Butast folk! Dlje od linka ne sežeš?

Prepoznal sem ga po debelem trebuhu, pa noseči nemki in groznim psom.

Ja, pa kaj potem?
Marsikateri tajkun tak znesek zapravi za eno ljubico, tu pa je bilo več ljudi zadovoljnih 😊…
Foušija ne pozna meja….
[/quote]

pa peesda, nehajte že s temi “tajkuni” – ker ti cajti tajkunčkov, ko so si basali žepe 15 let nazaj, ni več, so minili. Jih ne zgovarjam, samo nekateri res nočete uvidet, da so pa ravno navadni “smrtniki” postali taki novodobni tajkunčki.

D o tem, kako dobiš obrtnika, ki niti noče slišati, da bi izdal račun, ne pišemo – Taki so današnji najhujši “tajkuni”, ja. Ti reče: ja, brez računa je toliko in toliko, Ko mu rečeš, da rabiš račun, palamudi in skoraj direkt reče, da dela ne bo sprejel. Ja, zame so to današnji, novodobni tajkuni.

Bajsiju se po faci vidi ,da je poštenjak. Zaposleni vsi plačani po nadurah. Daleč je Avstrija.

Odgovor na objavo uporabnika
Vidi, 11.08.2018 ob 09:46

Glede na visoke dolgove ki jih pusca golica za sabo in poskuse radiranja teh dolgov s poenostavljeno prisilko, je milo receno nehigienicno, ce res on zapravlja denar takole.

Tudi mene so opeharili, ko so mi od 2800 EUR bruto plačali le 2100 EUR in to s strinjanjem sodišča, ker po mnenju sodnice, da  drugače še to ne bomo dobili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close