Lassana v KC
Berem spodaj, da ste zadovoljne s pedikuro v Lassani v Kliničnem. Kje v KC je to? V kleti? Se je treba naročit? Koliko časa čakaš, če kar prideš? Jaz sem namreč do zdaj hodila v bližino RTV, tudi Lassana, ulice se ne morem spomnit, je super, venda za naročit čakaš ene dva meseca, če pa kar prideš, si moraš pa tudi vzet ene tri ure časa, skratka, katastrofa kar se tega tiče, ful zasedeno skos.
V Lassani v KC (ja, v kleti) je tako: za dopoldne ne naročajo…prideš in čakaš. Ne vem kako je, ker dopoldne ne grem nikdar. Za popoldne samo naročajo in če prideš nenaročen, praktično nimaš možnosti, da te vzamejo, razen če bi prišla ravno ob neki uri, ko stranke, ki je naročena ne bi bilo. Jaz sem bila ravno danes (sicer naročena) in dveh strank (naročenih) ni bilo. Če lahko prideš samo ob določeni uri ali na določen dan, ali pa želiš k točno določeni pedikerki, potem se ti zna zgodit, da v roku tedna ali dveh ne dobiš termina. Če se pa malo bolj lahko prilagodiš, se pa kakšna luknja že najde ponavadi tudi že takoj naslednji teden (če imaš srečo, še v istem tednu, če recimo kličeš v ponedeljek). Aja, pa ob sobotah dopoldne mislim da je zdaj tudi samo po naročilu.
Forum je zaprt za komentiranje.