Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Laško ali Union

Laško ali Union

Da končno razjasnimo večno dilemo.. LAŠKO ali UNION pivo?

Meni je najboljši Laško, točeno. Morda kdo pozna statistiko, katerega se več spije?

Pa na zdravje..

Ne eno ne drugo, ker mi ima oboje kovinski okus po urinu.

Belgijska piva , volumskih 10%. To je pivo, ne pa kovinska hmeljna voda. Z luštom, a ne več kot 2 steklenički naenkrat.

Staropramen je zakon!

Odgovor na objavo uporabnika
če že potem belgijsko, 26.09.2021 ob 13:22

Ne eno ne drugo, ker mi ima oboje kovinski okus po urinu.

Belgijska piva , volumskih 10%. To je pivo, ne pa kovinska hmeljna voda. Z luštom, a ne več kot 2 steklenički naenkrat.

jaz pijem vedno eno naenkrat.

najraje slovensko.

Niksicko.

Če že, Laško.

Sta pa oba zanič.

hhm, 26.09.2021 ob 13:24

jaz pijem vedno eno naenkrat.

najraje slovensko.

Mišljeno v enem ritualu, dnevu pitja ko je na programu – po hedonistično, da ravno prav omami jezik – ne z namenom, da se ga nabunkam 🙂

če že potem belgijsko, 26.09.2021 ob 15:04

Mišljeno v enem ritualu, dnevu pitja ko je na programu – po hedonistično, da ravno prav omami jezik – ne z namenom, da se ga nabunkam 🙂

najraje pa znamke  Delirium Tremens, Verboden Vrucht  ( oba 9 vol. %)in  Westmalle Trappist tripel in St. Bernard ( 10 vol.% )….

Prisegam na slovenska craft piva. Trenutno sta mi najljubša Pelicon in Mali grad.

Vcasih sem Lasko, zdaj ce ze, potem temno Lasko.

Union mi je tak, kot bi bil razredcen z vodo.

Lasko pa tudi ni vec, kar je bilo.

Posegam po nefiltriranih ali temnih pivickah, tam okoli 5%.

Ja,pa irska piva so mi vsec.

Men je Laško,takoj za njim Staropramen nato Ožujsko,kadar sem na hrvaškem.

Storopramen je OK, če je original, narejen na Češkem. Ta, ki ga pri nas prodajajo žal ni, ampak je iz Hrvaške in je neprebavljiv. Potem je že bolje Ožujsko.

Laško, Union – niti slučajno.

Poleg kraft piva, pa tudi ne vsa po spisku, ena so čist pregrenka in premočna, pri nas kupujemo Budweiser (seveda češki), pa Pilsner Urquell. Smo bolj češki?.

V Ljubljani se spije veliko vec Laskega.  Imam znance z lokali.   Za drugje nevem.

Pijem Laško, ščijem Union.

Pšenični Erdinger je zakon.

Saj je oboje Laško. (Italijansko lahi=italijani). Union (združenje) je  ostala le znamka…

Lasko.

Drugace pa temni Kozel, Mali grad IPA, Kilkenny toceno, temni Bernard, Protagonist Aufbiks!,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close