Lasje
Preizkusila sem orehovo olje, lasje postanejo res zelo lepi. Zdaj si že dva meseca mažem lasišče z ricinusovim oljem in se mi zdi, da so lasje tudi gostejši. Lahko se mi pa tudi samo zdi in je želja po gostejših laseh tako velika, da jih “vidim”;))
Sama sem imala kronično izpadanje las.Vzroka niso odkrili!Zdarvniki so omenjali glede ščitnice, alergija, želeja ki sem ga uporabljala ko sem plesala latinsko ameriške plese…..
Kako sem dosegla, da imam spet lepe lasje? Res da je od tega že 13 let pa vendar ti za vedno ostane v spominu, ker tega nikoli ne pozabiš.
1.Kruto;ustrigla sem se na kratko kot fantek
2.uprabljala šampon fitoval (najboljši)
3. v lekarni kupila korenine iz koprive in si iz njih pripravila čaj in si s tem masirala lasišče.
4.fena nisem uporabljala. (najboljše naravno)
5.lasje nisem nikoli drgnila z brisačo
6.ko je bilo sonce sem nosila lahko kapo, da me sonce ni opeklo po glavi
Čez dva meseca je bil razultat končno tu.Morala sem biti potrpežljiva, ampak je bilo pa vse poplačano.
Ko so mi začeli lasje poganjati je bil malo čuden občutek, ker me je pikalo, ko sem spala. Redno sem se strigla pri frizeju in lasje negovala tako kot sem že omenila.
Upam, da sem komu pomagala z mojimi nasveti ! lp
Pozdravljene,
veliko lepih nasvetov za boljše lase.
Pravilan nega las je kompleksen proces: malo nase malo vase.
Nase: ustrezen šampon, regenerator, dodatki za oblikovanje za tip lasišča in las.; zelo učinkovite so razne ampule, ki hranijo čebulice las direktno, kot gnojilo za rože.
Vase: najprej zdravje, v kolikor jemljete hormonsko kontracepcijo lahko vpliva tudi na lase, tudi na splošno hormonsko ravnovesje vpliva na lase ( odpadajo, mastijo se …)
Prehrana: bogata z aminokislinami ( proteini ), vitamini ( b kompleks – kvas, alge) in minerali
Prehranska dopolnila: multivitaminski pripravki, dodatek b kompleks, biotin predvsem, kolagen – lahko hidroliziran ali še bolje v peptidni obliki se še bolje absorbira.
Superživila: alge spirulina in klorela, ječmenova trava – veliko klorofila, prepreči celo sivenje las.
Akcija drage dame!
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Pozdravljene,
jaz sedaj ko imam svetle lase uporabljam arganovo olje, predenj jih umijem si jih namažem in pustim saj 2 uri na konicah, prej ko sem bila temna sem uporabljala orehovo olje. Učinek je podoben – razlika je samo – da orehovo olje temnolaskam poudari barvo, arganovo je v tem primeru primerno za svetlolaske.
Vitamov in dodatkov nisem nikoli jedla, prehranjujem se zdravo. Včasih si v arganovo olje zmešam tudi kak rumenjak – za lesk. Las si ne drgnem z brisačo, niti ne razčesavam na silo.
Večkrat si operem lase s pivom – ga ne izpiram, ima večji učinek od pene za lase in veliko vitamina B. Lase imam naravno skodrane in kadar si jih operem s pivom, so kodri lepši in bolj kompaktni.
Meni so pomagala prehranska dopolnila izdelki Vemma. pijem jih 3 mesece in lasje so se mi izredno popravili, tudi nohti in koža, ker vsebujejo mangostin, aloe, vitamine in minerale. priporočila sem tudi prijateljici in je tudi ona zelo zadovolna 🙂 sem vesela da sem spoznala te produkte da imam končno lepe lasje, in pa moram povedati da se na splošno počutim veliko bolje imam več energije 🙂
za več info:
kontakt: http://annaha.vemma.eu/sl-si/profile.html
FB: Ana Hajdinjak Ziegler
Lepi in zdravi lasje so odvisni od številnih dejavnikov, denimo od pogostosti umivanja, prehrane, delovnega okolja. Zase lahko rečem, da sem imela v otroštvu zelo lepe lase, goste, svetleče, zdrave. Ko sem prišla v službo in sem morala nenehno imeti spete, se je zdravje mojih las drastično poslabšalo. Iskala sem najrazličnejše rešitve. Ob tem pa sem ugotovila, da mi je zelo pomagala nega z orehovim oljem, maske, ki si jih delam z olivnim oljem in jajcem. Uporabljam pa tudi šampon za volumen las in tanke lase od znamke Herbio. Šampon je narejen na zeliščni osnovi in moram reči, da moje lase dodatno obogati, jim da sijaj in občutek imam, kakor da bi bili moji lasje svilnati.
Forum je zaprt za komentiranje.