lasje
Pozdravljeni g. Stevo!
Imam srednje dolge blond barvane lase, ki pa so tanki in mi tudi zelo izpadajo. Na vlagi se mi takoj spremenijo v grozen krep.
Ali mi svetujejte likanje las, ali samo kakšen preparat s takšnim učinkom?
Danes sem v frizerskem salonu videla nek preparat od Bed Head Tigi. So ti dobri?
Hvala!
Spoštovana Milla
Če imaste tako tanke lase, ki so suhi in se vozlajo, vam svetujem masko za lase, ki si jo po umivanju nanašate na lase, ali še boljše, da skrajšate dolžino vaših las. potem bo veliko lažje z česanjem in redno nego las.
Naravno je, da ljudem izpade do 200 las na da. Če vam izpade več, potem pa k dermatologu po posvet.
S spošrovanjem
Stevo Pavlovič
Draga Milla!
Za zdravje las in lasišča je potrebna tako skrbna zunanja nega kakor notranja prehrana z esencialnimi mikrohranili (posebno z vitamini skupine B, železom ,bakrom, cinkom,silicijem ter aminokislino cisteinom, ki gradi osnovno sestavino las-beljakovino kreatin). Dodajanje teh mikrohranil je koristno pri krhkih, tankih ali poškodovanih laseh (škodljivi vplivi sončenja, toplotne ali kemične obdelave) pa tudi pri izpadanju las zaradi stresa, zdravil ali iz nepojasnenega vzroka.
Vsa potrebna mikrohranila najdemo v pripravku Fidi Val retard.
Več na http://www.fidimed.si.
Lep dan,
Alenka
Forum je zaprt za komentiranje.