lasje, akne
spoštovani
imam dolge lase in že več let opažam, ko jih imam dalj časa spuščene, dobim mozolje o celem obrazu-vsaj tako mislim, da pridejo od las, ker sem že nekaj brala o tem in pa ko sem imela kratke lase, sem imela čisto kožo. tudi na lasišču imam neke bunkice.
imam rada dolge lase pa me zanima kaj naj napravim, da od njih ne bom aknasta? kakšna sredstva lahko uporabim? ali kaj vpliva, če jih dolgo ne operem, pa kaki žele gori itd.? sicer jemljem diane 35 in uporabljam skinoren, a ne pomaga.
poleg tega me znaim kaj je najboljše za suhe lase, ker mislim, da imam suhe. ko jih operem in posušim mi niso gladke, pač pa “štrlijo” tko posamično, kot da bi imela metlo na glavi, kot da sem neurejena ciganka. tisto olje od garnier v zeleni okrogli embalaži še pomaga (da nisem tko skuštrana oz. imam bolj gladke lase), a ker imam dolge lase moram veliko tega porabiti, ni pa tko poceni. tudi žele pomaga in voda, a od tega se mi preveč lepijo in nasledni dan imam spet take suhe.
prosim za pomoč, hvala, lp
Mirella M.pozdravljeni!
Vam bom kar namesto Stevota odgovorila,se namreč strinjam z njim ko vas je povabil na posvet,namreč njihova svetovanja so brezplačna.Obstaja pa še ena rešitev,da stopite do dermatologa,če je stanje zelo hudo.Druga rešitev pa je obisk dobre kozmetičarke.Verjamem da Vaš problem ni tako hud,da se nebi našla rešitev.
Spoštovana Mirella.
še eden nasvet, če ste daleč in če nimate denarja…
Ostrižite se krajše (ni potrebno na kratko), priporočam na srednjo dolžino, pa bo vaših težav z lasmi veliko manj. pa ne mi prosim povedati, da želite imeti dolgih las, ker je vaš problem pri dolgih laseh povezan z dragimi profesionalnimi preparati, ki so rešitev problema, poleg vrhunskega striženja – oblikovanja las. Če vam je že kozmetika iz trgovine (slabe kvalitete) predraga…
Pa vse najboljše
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.