lasersko odstranjevanje dlak
Pozdravljeni,
Že nakej časa razmišljam o tem, da bi si dala trajno odstaniti dlake na rokah in nogah. Sem namreč zelo poraščena. Depiliranja in britja imam že vrh glave.
Zanima me kakšne so posledice in ali so res po nekajkratni laserski ponovitvi dlake trajno odstanjene?
Koliko časa traja in koliko mora biti premora med posameznimi ponovitvami?
Zanimam me tudi mnenje tistih, ki so to že opravile? Ste zadovoljne?
Pa še cena me zanima?
Hvala za odgovore in vaše mnenje!
Havala za odgovor?
Pozdravljena!
Zelo različno je pri vseh !
Že nekaj časa delam in ne morem pravila določit, pri tretini deluje super(to pomeni obravi 6-8 obiskov 1x na mesec in dlake zginejo 70-80%!)
Pri tretini morajo za tak rezultat opraviti od 8-12 obiskov, pri tretini pa klub veliko obiskov, prava barva dlak… se stanje poraščenosti ne zmanjša za več kot 30%!
Predlagam, da si to zimo zberete en manjši predel in ga obdelate, tako vsaj pri nas počnemo, in če ste z rezultati zadovolna,oste laser sprobala se kasneje odločite za naprej!
Tako boste laser sprobala na sebi, saj te terapije veliko stenejo!
LP!
Pozdravljeni,
ste slišali, da se dobi v lekarni krema BIOXET za trajno odstranjevanje dlak?
Tudi sama imam težave z odvečnimi dlakami (predvsem moteče so na obrazu). Bila sem na laserju, pa žal nisem dobila zadovoljive rezultate. Verjetno bom poskusila BIOXET kremo. Kolegica je farmacevtka in jo je ful pohvalila. In baje res deluje.
Tudi jaz sem dobila priporočilo od prijateljice za kremo Bioxet in slišala res same pohvale-tudi to, da so vsebovane naravne sestavine. Zato sem si jo kupila in v teh dneh že začenjam z uporabo. Najprej je bila na vrsti depilacija (lahko bi dlake sicer tudi pobrila, ampak potem celoten postopek traja dlje), potem se vsak dan lepo namažeš s kremo, potem počakaš da dlake, ki sploh še hočejo na plano zrastejo, potem jih spet podepiliraš in potem je dlak vsakič manj. Tale krema mi res daje upanje in pripravljena sem vztrajati do konca.
Sama sem si že skoraj odstranila vse dlačice po telesu. Rezultati so super. Čist zadovoljivo je že po treh, štirih tretmajih, naprej so le “finese”.
Delajo se različno, predvsem je odvisno od same rasti dlak. Ko spet zrastejo, počakaš kakšnih 14 dni in nato spet ponoviš tretma. To je na približno 35 do 45 dni iz moje prakse.
Sama sem hodila v salon v novem mestu in sem zelo zadovoljna. Konec zime bom končala še zadnji predel…
Se strinjam jaz sem šla na najprej na en čuden laser od iskre, bolelo je k svin…..a. Sem pa probala nek spomladi z IPL z radiofrekfenco al neki tazga ni primerjave, sem bila dvakrta do zdaj potem je bilo poletje vmes zdaj nadaljujem čez 10 dni mam trermin,pa tud cenovno so kar ugodni …če koga zanima salon je v ljubljani na Viču, mislim da je nov, da so lih zacel, pa so ful no ne vem men so o.k., da ne bo kdo rekel da jim delam reklamo. okusi so pa itak različni kaj je komu o.k.
uživajte kosmatinke .-) B
jaz ocitno spadam med tiste, ki uspeha ne vidijo. dlake so po IPL terapiji izpadle, vendar tudi takoj zrastle nazaj. po dveh ponovitvah ni bilo prav nobene razlike, zato sem obupala. pricakovala sem, da bo delovanje nekako zvezno – torej da bo po vsaki terapiji dlak manj oz. bojo svetlejse. je pa sam poseg predrag, da bi bila pripravljena se kar ponavljat in upat, da bom kdaj le imela kaksno dlakico manj.
Menim, da ste prehitro odnehala, da bi trdila, da ne deluje, moram pa priznati , da nekaj pa le stane ta terapija, zato pri nas svetujemo strankam, da si za prvič izberejo manjši predel in ga sprobajo , da bi ugotovile, kako pri njih terapija deluje.
Za tiste , ki pa mislijo , da bodo v parih obiskih brez dlak, pa jim to odsvetujemo, saj se je pokazalo, da za speh pod 6 obiskov ne pridemo do zadovoljivih rezutatov.
Jaz osebno sem zelo zadovoljna z laserskim odstranjevanjem dlak. Za prvič sem preizkusila samo predel pod pazduho in dlake so tanjše, rastejo počasneje in same odpadajo, tako da je dlak bistveno manj. Odločila sem se še za noge in roke, ker imajo v novembru 50% popust in se splača izkoristiti, še posebaj za študentske žepe, ki si to v redni ceni težko privoščimo.Pohvale tudi salonu v Mb.
Jaz pa sem se zelo dolgo odločala ali naj grem na lasersko odstranjevanje dlak ali ne? Nakar mi je družina kupila bon za poseg na Parmovi. Ne vem, če pri vas uporabljate enak laser. Dlake so res po 6x obisku nehale rasti, tako kot pišete za 80%. Nekaj dlak še raste ampak so tanke in proti temu kar sem imela prej, ni omembe vredno (bikini, noge,spodnji del).
lep pozdrav!
tud jaz sm začela razmišlat o laserskem odstranjevanju ….kr mam namreč zlo svetlo kožo in zlo temne lase (torej tudi dlake)…kar je zelooo slaba kombinacija!
torej me moti usaka mala dlakica, prou zarad svetle kože…..zato bi šla na odstranjevanje recimo na trebuhu in hrbtu..k tuki jih res n rabim!!
zdele pa me zanima, kk je s tem, a je treba dlake depiliat pred tem (tk sm nekje prebrala) al ne??
kr namreč na teh predelih ni ravno dober odstranjevat, al??
kj mislite vi?? a ma kdo podobne izkušnje??
hvala za odgovor!
Ta vaša kombinacija za laser je naravnost odlična, zato se čim prej odločite, saj je sedaj tudi najbolj idealen čas za to! Ja briti ne smete, zato se oglasite na posvet, da vam svetujemo kaj in kako bi bilo najboljše za vas!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.