Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Rada bi si lasersko odstranila dlake na nogah. Skrbi pa me, ker sem nekoč nekje slišala, da po laserskem odtranjevanju dlak lahko ostanejo vidne bele pike.

A ima katera take ali drugačne slabe posledice laserskega odstranjevanja dlak?

nevem kako je glede nog,jaz sem si dala odstranit na trebuhu(sem jih imela malo prevec),vendar ni dosti,ce gres samo enkrat,jaz moram iti dvakrat ali trikrat-prvic sem ze bila,sedaj moram pa malo pocakati,da mi tiste ki so ostale ponovno zrasejo.Zaenkrat nimam se nobenih belih pikic in mislim da jih tudi nebom imela.Pozanimaj se.

Melani,
Jaz sem bila na laserski depilaciji nog in ti povem, da je postopek prvič mogoče ne toliko boleč kot neprijeten, čuden občutek. Rezultati so vidni takoj brez kakršnih koli posledic, le kak teden ne smeš v savno ali se tuširati z vročo vodo. Vsak dan se namažeš z vlažilnim mlekom in to je vse. Je pa treba postopek ponoviti od 3-6 krat, vse odvisno od dlak, da so dlake trajno odstranjene.
Pozdrav, Brina

dlake se popolnoma dostanijo? ne zarastrejo nikoli več?zanima me približna cena lasarskega odstranjevanja hvala
papa

ja koliko pa stane ta štos? jaz bi si dala odstranit v predelu bikibija.
lp

in kok to stane ?

in kok to stane in kje to delajo

kako pa je z laserskim odstranjevanjem na intimnih predelih?

kaj pa lasersko odstranjevanje bikini predela? je varno oz. se to sploh dela? koliksne so cene za ta predel? koliko morajo biti dlake dolge?

KADA zanima me koliko si dala za svojo depilacijo ; namreč imam sama isti problem in razmišljam o tem.

Pozna mogoče katera koga , ki izvaja lasersko depilacijo v Mariboru.

Hvala in lp.

Kada, mi lahko prosim poveš kolko si dala za depilacijo trebuha, ker imam sama iste težave in razmišljam o laserski depilaciji.
Zanima me, če katera pozna koga, ki dela te depilacije v Mariboru??

hvala za odgovore in lp

Lep pozdrav

KADA mi lahko zaupaš koliko si dala za svojo depilacijo, ker imam sama enak problem.

Ali pozna katera koga, ki bi to opravljal v MB.
hvala, lp

mene zanima kolk pa to košta?mislm ok, noge so velike, pa tut k moras tulkrat ponovit..aja pa kje si to nardila?

Mene zanima, če katera pozna kakšen salon ki opravlja lasersko depilacijo v Mariboru??

Jaz sem bila na l. depilaciji nog že šestkrat, pa bom trikrat gotovo še morala it, če ne še večkrat. Učinek ni tako dober kot sem pričakovala. Posledic (belih pik) pa sicer ni.

Mene pa zanima, na koliko časa pa moraš hoditi potem ali je res to 100% da ti ne bodo več dlake ponovno zrasle.
In koliko časa mora minit med prvim in drugim obiskom, ko greš prvič?
Kakšni so pa lahko stranski učinki?

kok pa to košta?

Cena je zelo različna, najdražje je v LJ- na štajerskem koncu je ceneje. V Lj je ena terapija 140.000 SIT, če se še prav spomnim.
Terapije se ponavljajo na približno 1,5 do 2 meseca, vmes se ne smeš depilirat in se sončit.

Lep pozdrav!

V MB dela to salon La Luna!!

Pa še poceni so!

LP

In kje je ta salon..pa če imaš mogoče kako telefonsko.

hvala, Vesna

Hojla v Mb delajo to tudi v lepotnem salonu Andreja pod pohorjem.

Jaz nisem nikjer našla tega salona Andreja.Kje je to?

hey hey !!mene zanima če je kaka strarostna meja…mam dlačice nad zgornjo ustnico—a bi to full stalo če bi si odstranla?!?k me zelo motijo

Jaz bom šla pa čez 2 dni na lasersko odtranjevanje dlak. grem v Kozmetično hišo Porenta(se mi zdi da se tako imenuje ali kakšna črka drugače:P)- Vevška c.2, Ljubljana.
Imajo pa zelo ugoden popust. Pri prvem obisku z gotovino imaš 7% popust,nato pa se popustu seštevajo za 10% usakič, to se pravi prvič je z gotovino 7%, drugič 17%, tretjič 27% in tako naprej do 47% in tam se seštevanje popustov ustavi, imaš pa 47% popusta na nadaljne tretmaje.
Kakor pravijo potrebuješ od 5-8 obiskov. zračunala sem, če opravim 6 obiskou, mi pride okoli 200.000 sit, za kar bi pa brez popusta v drugih kozmetičnih salonih plačala 300.000 sit, torej sem 100.000 sit v plusu:)

Jaz hodim na lasersko odstranjevanje dlak v Rogaško Slatino. Hodim za cele noge, do sedaj sem bila že na dveh posegih in moram reči, da imem dlak že precej manj. Belih lis do sedaj nisem opazla. Ni pa res kot pišejo v revijah, da je to neboleč poseg, mene kr boli.

Cene za celotne noge:1. poseg…291 evrov
2. poseg…233
3. poseg…186
4. poseg…149
5. poseg…119 in tako naprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close