Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Sama sem se odločila za odstranjevanje dlačic po bradi z IPL elos laserjem. Z rezultati sem zelo zadovoljna, ampak sem zadevo ponovila 10 krat, z večjimi premori vmes-med tretmaji. Ocenjujem pa, da bom šla na vsaj še 1 do 2 tretmaja. Dlačice, ki mi jih je laser popolnoma odstranil so bile črne in kar močne, saj sem si jih pred tem vsaj 4 leta cukala s pinceto (ne počnite tega-moj nasvet).
Seveda pa tudi ta laser ne učinkuje na blond dlačice, ki jih imam po obrazu a itak niso vidne, ker le te ne vsebujejo melanina.
Zame postopek ni bil boleč, tudi s kožo po tretmaju nisem imela nobenih težav, seveda pa se reakcije kože na laser razlikujejo od osebe do osebe. Nekateri ne prenesejo bolj močne nastavitve laserja, saj jim koža sproži reakcijo, rdečico morda tudi pekoč občutek. Zaradi trega je potreben tretma z nižjo nastavitvijo moči laserja – posledično pa mogoče tudi več obiskov.

živjo,

zanima me koliksna je cena enega tretmaja odstranjevanja dlacic po telesu?

hvala

Lepo bi prosila eno da mi pove iz prve roke glede postopka.
Kupila sem namrec kuponcek in po 4ih dnevih non stop klicarjenja koncno dobila termin. Ko sem jo zelela po telefonu vprasati se nekaj stvari me je odslovila da je sama in nima casa. Mene pa zanima: Brala sem da naj bi se 1-2 dni prej cisto pobrila tam, kjer zelim depilacijo opraviti. Pa mi nekako ni jasno, kaj ti potem odstrani, ce prides ti tja brez dlak ? Po vsem tem razmisljanju in branju, da dlake scasoma odpadejo me zanima, ali se lahko 1-2 dni po depilaciji lahko pobrijem na teh predelih, glede na to da bojo v tem casu dlake ze zrasle in sele takrat zacele odpadati,…. ? cudno vprasanje ampak ne znam drugace vprasati 🙂 Hvala

Ali morda katera pozna RVB laser. Če je katera že hodila na ta laser me zanimajo rezultati in kolikokrat je morala it, da so ji dlake izginle za vedno. In ali kaj boli?

Lep pozdrav

Ponovno odpiram že staro temo odpravljanja nadležnih dlačic.

Že celo življenje imam težave s tem , predvsem moteče pa so na obrazu. Zdaj pa sem se končno odločila, da bi šla na enega izmed tretmajev za trajno odstranjevanje dlačic. No, tu pa se pojavi problem, ker se ne spoznam na te stvari. Na tržišču je prava poplava raznih ponudb lasersko, ipl, ipl z elos tehnologijo, ipl+ rf spl, epilator, depilator, itd 🙂
A mi lahko, lepo prosim, svetujete, kaj je tisto, ki je recimo res učinkovito in trajno. Mogoče kake izkušnje s saloni…
Za vse bom zeloo hvaležna.

Zanima me katera depilacija (epilacija) je učinkovitejša: epilacija z IPL+RF laserjem ali epilacija z diodnim laserjem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close