Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

No končno sem se odločila, za ta poseg, ker sem bila zelo naveličana britja in depiliranja. Včeraj sem šla prvič na lasersko odstranjevanje dlak z laserjem. Odločila sem se da si odstranim dlake po celih nogah in bikiniju. Moram povedati da sem imela ful ful bolečine. Sicer je res, da imam bolj občutljivo kožo, toda kljub temu nisem pričakovala takih bolečin. A je tudi vas bolelo in kakšni so bili rezultati.

Mene bi tudi zanimalo čim več informacij.

Kam ste šle na odstranjevanje, koliko posegov je potrebnih, koliko stane?

Hvala, hvala,…..

Jaz sem šla na Tavčarjevo v center Medes (bikini predel). Tudi meni je bilo precej boleče, čeprav nisem tako občutljiva drugače, vendar se vsekakor splača potrpeti. Za bikini velikokrat zadostuje že 5 obiskov, ki stanejo posamič dobrih 100 eur (se pa da dobiti določen popust mislim – npr. na študentsko je 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}).. Jaz sem po 5ih obiskih izredno zadovoljna z rezultatom. Rekli so mi, da se lahko na en obisk oglasim še čez eno leto.

Sicer si pa malce poglejte na internetu http://www.medes.si/

Pa kaj si ja nor. Za 5 obiskov za odstranitev dlak na zgornjem delu nog bi dala 1300€.

Uh, še dolgo bom šparala v ta namen.

A potem dlake zrastejo nazaj? Mislim, čez kakšno leto, recimo? Al bi naj bilo to trajno trajno?

Kolikokrat se gre za dober rezultat? Koliko stane posemezni obisk?

Jaz sem tudi hodila. Po 6 postopkih je dlak minimalno. 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih ostane. So pa cene tako kot so zgoraj pisali, noge spodaj 250e obisk, bikini 150e, pazduha 120e. Laser je primeren za temne dlake. Puha po obrazu ne odstrani. Čeprav sedaj celo pišejo, da tudi obrazne dlačice odstrani. Ne vem.

Jaz tudi hodim. Odvisno je, s kako močjo ti dela. Meni je prvič tako, da me ni skoraj nič bolelo, drugim če je pa bolelo za znoret. Odločila sem se pa za cele noge, bikini in pod pazduho. Verjetno bom tudi obraz.
Pozna se pa kar, še najbolj na bikini predelu. Bila sem pa 2-krat do zdaj za noge in bikini, ter 1-krat za pod pazduho. Že zdaj je občutno manj dlak, tiste, ki pa so, so bolj nežne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close