Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasersko odstranjevanje dlačic

Lasersko odstranjevanje dlačic

Pozdravljeni

Zaradi problemov, ki se pojavljajo ob depilaciji (vraščene dlake ipd) sem se odločila za lasersko odsranjevanje dlak. Najprej bikini predel, potem pa bom videla kako naprej.
Moje vprašanje pa se nanaša na izbiro laserja, ki da najboljše oz. najhitrejše rezultate.
Seveda vsak salon hvali svoje, zato me zanima vaše mnenje o teh laserjih.
Zaenkrat se mi od tega kar sem prebrala zdi »najboljši« YAG laser.
Kakšno pa je vaše mnenje o teh laserjih?

Tole je en opis, ki priča o prednostih tega laserja.

Kakšne so prednosti Nd:YAG laserja pred ostalimi laserji?
Obstaja veliko različnih medicinskih laserjev, ki se razlikujejo predvsem v valovnih dolžinah laserskih žarkov, katerih cilj so naše lasne čebulice, ki se nahajajo v koži v različnih globinah.
Rubinski laser deluje z 694 nm, aleksandridni na 755 nm in diodni na 800 nm. Nd: YAG laser pa deluje v obsegu 1064 nm. V primerjavi z ostalimi laserji YAG laser, deluje z daljšo valovno dolžino, kar omogoča globjo penetracijo laserske svetlobe.

Pa še to.
V salonu so mi rekli, da se poseg s tem lasrjem lahko dela tudi poleti – na porjaveli koži. Zakaj je to pri tem laserju mogoče, pri drugih pa ne?

Hvala za vaše odgovor in lep dan
Majči

Pozdravljena!

Veliko laserjev obstaja na tržišču in vsak salon svojega najbolj pozna in ve zakaj se je odločil zanj.Sama jih ne poznam in tudi delala nisem z njimi, da bi vedela kakšni so rezultati z njim.Pri aparatu menim, da je važno samo opravljena storitev brez posledic in rezultat!
Vsak salon ima svoj način dela, pri nas predvsem skrbimo za stranke, in delamo postopke katere delamo tudi sebi.Tako sem tudi sama najprej na sebi sprobala odstraniti pazduho in bila sem navdušena!
Vem, da je vam kot morda lajiku na tem področju teško, zato pa kjer koli se boste odločila vzemite najprej manjšo površino, in če bodo rezultati zadovoljivi, si daste narediti še več!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close