lasersko odstarnjevanje dlak
Vse bolj in bolj me mika misel, da bi se enkrat za vselej znebila nadležnih dlak pod pauduho… Ne moti me depiliranje nog niti bikini predela, sovražim pa dlake pod pazduho. In zato poleti nikoli ne nosim majic brez rokavov, ker mi tako grdo izgleda, tudi če je predel sveže obrit…
Tiste, ki ste se poslužile tega postopka – povejte prosim kaj več! Berem, da naj ne bi bolelo, pa ene vseeno boli… Koliko je zadeva sploh trajna? Ker berem tudi pričevanja, da je dosti reklame, pa malo učinka… Koliko posegov ste opravile, da ste se znebile dlak popolnoma?
Se ravno ne kopam v denarju, ma bi že napraskala skupaj – če je rezultat res dober! Ali je to res odvisno od vsakega posameznika, kako na postopek odreagira njegovo telo?
Hvala za vsak podatek!
ja, je kar precej odvisno od vsakega posameznika, predvsem kakšne dlake ima
sestra si je šla lasersko odstraniti dlake na nogah in pod pazduho, baje naj bi imela najbolj idealno varianto za laser, zelo svetlo kožo in zelo temne debele dlake – no, po osmih tretmajih je situacija takšna, da se mora še vedno redno briti, je pa res, da so se ji dlake zelo zredčile oz. počasneje zrastejo…je tudi s tem kar zadovoljna, ker prej je bila res medvedek :)) čeprav meni se še vedno zdi stran vržen denar
tudi jaz sem “idealna” za to terapijo – bleda, debele temne dlake. ponovila sem dva tretmaja z IPL laserjem. dlake so obakrat izpadle in v enem mesecu zrasle nazaj. ker je bila po dveh tretmajih edina opazna razlika samo v moji denarnici, sem se odločila, da ne bom več metala denarja stran. mende ja kdo ne verjame, da prvih 5 tretmajev ne bo čisto čisto nobene razlike, po šestem bojo pa kar naenkrat padle ven čisto vse dlake?
Jaz sem bila 4 krat in sicer na depilaciji bikini predela.
Po vsakem posegu, mi čez cca 14dni odpadejo, nato pa traja dober mesec, da začnejo počasi rasti nazaj.
Pri meni se zelo pozna, imam črne dlake, tudi svetlejše polti in res mi ni žal denarja. Je vredno, kajti tisto stalno britje gostih dlak, pa vnetja, vraščanje, rdečina, ufff. Moje so se zaenkrat razredčila za cca polovico in je super.
Pri meni je učinek super. Opravila sem 6 tretmajev in zdaj imam pod vsako pazduho samo še nekaj čisto tankih, svetlih dlakic. Te si sicer občasno pobrijem, ampak zdaj imam po britju res gladko, čisto kožo. Prej je bilo pa tudi takoj po britju še vse temno, pikasto. Pa tudi če si ne pobrijem se jih z razdalje enega metra sploh ne vidi, prej pa … Da ne govorim, gozd.
Glede bolečine pa takole: mene je bolelo, ampak bilo je znosno in kratko.
Jaz sem si dala odstraniti lasersko dlake nad zgornjo ustnico. Morilo me to britje od najstniških dni…
Sedaj je za menoj 6 terapij in že nekaj mesecev dlak ni. Sicer je bil dogovor 7 terapij. Cena ene terapije 80 €, kar je in ni veliko – če pomislim kako mirno sedaj tečejo moji pogovori, ko ne razmišljam več “strmi v dlake ali ne?” ne poceni 😉
Šla sem pa k lepotnemu kirurgu Dr. fabjanu, ki ima salon z laserjem v Ljubljani.
Forum je zaprt za komentiranje.