Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Laserska operacija oči – visoka dioptrija

Laserska operacija oči – visoka dioptrija

Opazila sem, da je bila včeraj tu gor tema o laserski operaciji oči.
Mene pa zanima, če je imel kdo dioptrijo recimo več kot -9, -10.
Za več primerov sem že slišala, ampak vsi neke nizke dioptrije, -2, -6,… kaj pa te višje dioptrije?

jaz mam visoko dioptrijo in receno mi je blo, da na nulo je nemogoce priti. Sicer pa da dokler lepo prenasam lece naj jih kr, da bo morda kasneje prisla prav ta operacija. Sicer me pa zanima se kako mnenje, bom cez kako leto mal bolj o tem razmisljala.

Pri meni je problem, da mi leče ne sedejo. Z njimi slabše vidim. Sanjam o tem, da bi brez leč in očal kdaj dobro videla, samo se bojim, da so to res same sanje.
Če ti recimo potem spraivjo na -2, je res brezvez dajat več kot 4 jurje za operacijo.

Jaz sem imela -9, a zaradi tanke roženice laser ni bil mogoč, mi je pa Irman vstabil znotrajočesno lečo in sem brez očal, cca 0,5 dioptrije.
Debelino roženice izmerijo čisto na koncu , pri tistih brezplačnih pregledih je sploh ne , meni je pri Moreli rekla da ni nobenih zadržkov ??

Morela ima zastonj preglede, če se ne motim?
Irman pa ima preglede za cca. 120€, pa v NG nekaj podobnega.
Rečeno pa mi je iblo, da mi ne bi spravili na nulo.

Znankinem možu so iz -18 spravili na -1. Rekli so mu, da na 0 ne morejo ali ne smejo, ne spomnim se več natančno, ker je že par let od tega. Je pa kolegica vedno komentirala, da ima njen mož očala debela kot dno od Coca-Cole;-)

enako pri meni, s tem, da mi je pri Moreli TAKOJ rekla, da nisem kandidat za laser….. in sem pri njih delala ta poseg, SUPER ZADOVOLJNA 🙂

sam imam dioprijo -6.0 pa -6,5 …. in mi je dohtarca rekla (ko sem reku za operacijo), da pri tako visokih dioptrijah ne povrnejo v celoti vida, temveč se povrne do tam nekje -2 …. tako da smo očitno obsojeni na leče in očala…

---- sledite mojemu blogu na: http://zygawehar.blogspot.com/

To sploh ni tako visoka dioptrija.

Jaz imam -4.

Visoka dioptrija je od 8 naprej in še več….

Mogoče z lasersko, da ti ne postrgajo vse roženice, obstajajo pa tudi druge vrste operacij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close