Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek laserska operacija oči

laserska operacija oči

Spoštovani bralci Starševskega čveka, prosim Vas, da zapišete svoje izkušnje ob laserski operaciji dioptrije. Odločam se zanjo, pa se ne morem odločiti. Kolebam med Zagrebom in Novim mestom. Strah me je komplikacij/neuspeha/poslabšanja. Prosim za Vaše izkušnje, ki mi bodo v veliko pomoč. Hvala.

sorodnica je šla v Zg in operacija je uspela. obe očesi naenkrat. Upoštevati je treba navodila. Problem je samo vozakanje gor in dol. klinika Svjetlost.

moj mož šel na lasersko op obeh oči. rezultat po 3 letih super. že takoj super. CENTER VID v NoviGorici,Dr.Šalamun. pozanimaj se. eden izmed najboljših je.

Yonix

Bila pred sedmimi leti v centru VID v NG.Rezultat super,komlikacij nobenih.

jaz pri Moreli…tudi vse OK

Oče pred osmimi leti. Sedaj star 84 let. Bere brez očal. Šel samoplačniško-za eno oko, drugo oko na koncesijo, čeprav je hotel tudi to plačati, so mo dejali, da so mu že dali na koncesijo.
Je bil letos na obveznem zdravniškem pregledu za šoferje stare nad 80 let in se sestra ni mogla načuditi,
da tako dobro vidi črke in številke. Ja, povedal ji pa ni nič, da je dal skozi lasersko. Baje je to čist en tak preprost poseg. Brez skrbi elaS, le pojdi, če imaš težave.

jaz sem bila pri Moreli v LJ decembra 2012 in sem noro zadovoljna! priporočam!

…pravijo,da je pri Moreli zelo drago…4000 evrov,je to res?

Ja, pred leti je bilo za eno oko 1.500 eurov-tu, kjer je bil mojoče. Tako, da se mi zdi cena primerna.

Bila v CENTRU VID v Novi Gorici, pred 7 leti, pri dr. Šalumunu, ful zadovoljna.

moj brat je bil pred kratkim v zg, super zadovoljen, sedaj je brez dioptrije.

Moje sodelavke so bile navdušene nad Okulistiko Irman v Žalcu….

ah kje 4000 eur?! decembra je bila pri Moreli ena akcija in sem dala za obe očesi skupaj + pregledi le 1800 eur. poleg tega je zdravnica do konca prijazna in je na razpolago 24 ur na dan. meni je to zelo prav prišlo, ker sem imela probleme s paniko. okrevanje pri moji metodi traja en teden, ampak se splača. iz dioptrije -3 sem prišla na 0. najboljša odločitev ever! Morelo priporočam res!

morela – zelo nezadovoljna. osebje sicer prijazno, žal rezultat nezadovoljiv.
zelo odsvetujem.

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in mi odgovorili.

Prosim,razloži!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close