Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Laserska depilacija – kje? Varno???

Laserska depilacija – kje? Varno???

Sem tipček, ki si že od nekdaj želi, da bi za lepši videz in večjo samozavest rad šel na lasersko depilacijo. Na problematičnih delih telesa imam goste cca 1,5 cm dolge dlake, ki so temne, poleti na soncu posvetlijo in se stanjšajo, potem pa spet kmalu postanejo temnejše.

Zanima me, kam lahko grem na pregled za lasersko depilacijo v LJ? Je kje brezplačni pregled? Kdo dela z najnovejšimi in varnimi laserji? Kam se splača it, da bo pregled RES STROKOVEN IN DA BODO REZULTATI SPODOBNI??? Pripravljen sem odšteti precej €, če bo varno in učinkovito.

Odstraniti si želim dlake na podlahti ter noge do kolena in mogoče še po bradi, saj vsak dan za to porabim vsaj 10 min, da se obrijem.

Je nevarno it na lasersko, če imam veliko kožnih (materinih) znamenj?

Prosim za nasvet. Hvala vsem.

Pri nas se lahko oglasite na brezplačni posvet za vaš problem ob predhodnim naročilom!
Morda sva malo pozna, saj je poletje pred vrati, lahko pa se vsaj pogovorimo in naredimo plan za naslednjo jesen!
Če pa se letos poleti ne bi sončil, pa bi se pogovorili, kaj lahko naredimo!
Čim prej se oglasite, ker imama še nekaj časa, ko sonce še ni močno!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close