Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style laserska depilacija-bikini

laserska depilacija-bikini

Bom še tu vprašala :-). Torej – odločam se za lasersko depilacijo na bikiniju. Paket (10 obiskov) dobim s 50% popustom, kar se mi zdi zelo ugodno, čeprav še vedno precej drago. Toda zanima me nekaj stvari: Je pametno narediti takšno depilacijo za celoten bikini (brazilska) – torej, ni mogoče nevarno? Kozmetičarka mi je tudi svetovala 10 obiskov, toda – jih je res potrebno narediti 10? Pa še to – bom po 10 obiskih res brez dlak? Ali bo potreno še naprej hoditi na vosek?? Sicer sem zdrava, normalno poraščena, nekih hujših problemov z vraščanjem ipd. nisem imela. Ko sem bila nazadnje na depilaciji s sladkorjem, so se mi že po eni depilaciji zelo zredčile (skoraj na polovico), zato ne vem,če bi bilo za laser res potrebnih 10 ponovitev……

To kar so vam svetovali v tem salonu še nisem slišala, pri nas tako ne delamo.Depilacija je prepovedana, kajti potem laser korenin ne more uničiti!Obiskov lahko sploh ne potrebuš 10, to se sproti vidi, kako pri posamezniku terapija deluje in koliko je poraščen!
To so samo frodajni načini in efekt “popust”
LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close