Las Vegas – hoteli, SEMA show
Super, obožujem Vegas.
Bili smo v hotelu Excalibur to je eden izmed GMG hotelov. Super hotel. Večinoma hotelov v Vegasu na stripu je vredu zrihtanih.
Vse si lahko ogledaš na netu in tudi rezerviraš vse poteka brez problema.
A Sema show ni samo pa industrijo. Ali lahko dobiš karte tudi tako?
Če te bo še kaj zanimalo pa še vprašaj.
Lp Pupa
Pupa10 hvala za info. Midva sva gledala Hard Rock hotel. ja tale Sema show naj bi bil pa samo za industrijo. moram kar organizatorje poklicat in vprašat. ker na njihovi spletni strani, ti samo obrazec ven vrže za show. ma full mi je to čudno, ker po TV gledava z mojim, kot da se “navadni ljudje”okoli šetajo in gledajo kaj se dogaja.
Bomo videli. Imam občutek, da Vegasa še nekaj časa ne bom videla. je mojemu kar mal dol padlo.
še enkrat hvala za info.
Karte dobiš na licu mesta.Sam grem vedno(2x) najprej na AAPEX show, kateri je lociran v hotelu Venetian (Sands Expo&Convention center), nato pa še na SEMO.Karta je bila predlani 50$ in velja za oba sejma za vse dni trajanja.AAPEX je klasičen sejem avtomobilske industrije(rezervni deli,avto kozmetika,etc.), SEMA je pa show za širšo množico na katerem dobro obrusiš pete.
Pri nakupu vstopnice izpolniš formular-vprašalnik, dobro je,da imaš kakšno vizitko s seboj.
Med obema sejmoma vozijo brezplačni avtobusi.Sicer je pa Vegas odlično izhodišče za izlete v bolj mirne kraje v okolici.
Forum je zaprt za komentiranje.