Larix Kranjska Gora
o hotelu larix same pohvale!
dobiš vse kar ti srce poželi 🙂 hrana je odlična, osebje izredno prijazno, sobe zelo urejene, preprosto tako, kot se za hotel s štirimi zvezdicami spodobi.
imajo tudi fitnes, bazenski kompleks, savno in igralnico, dostop do interneta in urejeno parkirišče.
tudi če kakšen dan ne bo primeren za smučarijo vam ne more biti dolgčas.
torej, če povzamemo, smo bili z bivanjem pri njih zelo zadovoljni!
se pridružujem predhodniku…
same pohvale….sprva smo dobili sobico brez balkona in ker sem jo hotela zamenjati za balkon in rekla da je lahko mala (imamo dva otroka) je receptorka rekla da nam bo premala (čeprav smo v taki že bili 4je), pa nam je ponudila dve sobi, ki sta povezani….za isto ceno….res se da zmenit in ti gredo na roko….vse storitve so odlične, postrežba, prijaznost….mi bomo še šli
Mi smo bili v Larixu februarja 2009, tudi same pohvale!!
Za simbolično doplačilo smo dobili suito, tako sin je imel svojo sobo (dnevna s posteljo in še posebej kavč..) in midva svojo spalnico. Bazenski kompleks je super, savne sicer so OK, vendar nekako ‘hladno’ vzdušje. Hrana odlična, izbira taka, da si v dilemi kaj bi vzel… Ful-ful nam je bil všeč bar v pritličju, s kaminom, zvečer glasba, res lep ambient. Za otroke so imeli pustno zabavo. Najpomembneje pa lega hotela: si v samem centru mesta in istočano pa na smučišče greš direktno iz hotela že v pancerjih!!! (ja, tudi shramba za smučke in vso opremo je v hotelu).
Forum je zaprt za komentiranje.