Lara Jerina Larinsvet
sicer
MonsteraMo, 02.12.2024 ob 19:06
Anonimno6777, 13.08.2024 ob 12:20
Hej hej a kdo ve a je ta hodeča reklama po novem samska? Se je Denis naveličal tega, da je nesposobna za delo in vse kar zna so reklame na reklamo? Povsod hodi sama s tamalimi, na cel kup zastonj dopustov (sama jih seveda že ne bi plačala), na Krku je celo poletje sama, pa tudi tašče, katero je prejšnja leta rada izpostavljala na družbenih omrežjih letos ni z njo na Krku.
Sej Jerica Zupan je tudi sama zadnje čase, pa nič ne pove kaj in kako. Prej pa na vseh slikah in posnetkih njej Timo.
Pa ga res ze nekaj casa ni na vidiku…mi je bil pa en tak tecen tip
Doli, 23.11.2024 ob 15:46
Delam v šoli ki jo obiskuje njen otrok in ja sta se razšla. On ni več prisoten v življenju njenih otrok
Za @ Doli… Kje ti je strokovnost, zaupanje, varovanje zasebnosti…
Res se moramo zamisliti kakšni nizkotno ljudje to delajo z našimi otroki.
Če bi bilo od mene odvisno bi dobila odpoved, če kaj imam pa alergijo na to da ljudje zasebne informacije iz življenja drugih, do katerih pridejo zaradi dela ne znajo zadržati zaupne …
Zdej pa imej se toliko poguma, da se predstaviš tukaj kdo si in se ne skrivaš, če tako pogumno razpredas o zasebnosti drugih, o kateri bi morala biti tiho.
Groza. Ta ženska je res nenormalno fake. Ne samo da je popravljena,tudi karakterno mi je potegne. Sem pa slišala za njeno preteklost in da ni tako kot se tukaj predstavlja. Volk dlako menja, narave nikoli. Naj malo govori o tem,da je bila včasih težek Bully. Da ne govorim da je res pri njej reklama na reklamo,ker tko se pač očitno da služit. Na račun naivnih sledilcev. Pa to njeno izpostavljanje otrok je preseglo vso mejo. Taki kot je ona, bi res morali bit cancelled. Mi pa ni jasno kako je možno,da hodi vsak teden večkrat po raznih salonih. Itak ne plača nič,ker so vse sodelovanja, časa ma pa očitno tudi dovolj. Katastrofa.
Forum je zaprt za komentiranje.