Laptop
Lep pozdrav!
Po krajšem času imam spet eno vprašanje…glede prenosnega računalnika…
Nekako sm jst slišal da ti znajo pri potovanju v Ameriko zasežt prenosnika in ti ga vrnit na koncu potovanja ali mogoče celo ne več…ali je to res? Ker pač sm ga nameraval uzeti s sabo, za fotografije ipd. Hvala za info!
Spoštovana !
Veliko putujem, tako privat kot službeno in tudi prenosnik je del moje prtljage ! Ne vedno a pogosto na službenih poteh ! V veliki večini primerov nimam nobenih težav z prenosom preko meja ! Jih pa je zanimal moj prenosnik v Londonu in v Istambulu ! V izogib tega imam zmeraj sabo pravilno izpolnjen račun na katerem je serijska številka računalnika, pripeto imam še garancijo z vsemi številkami, ki jih je moč najti na njem in ko je kontrola videla te papirje ni bilo nobenih težav !
Vendar dopuščam možnost, da se zgodi marsikaj ! Svet je včasih zelo čuden !
Lep popotniški pozdrav
Živ,
ravno se vračam iz NYC, s seboj sem imela prenosnik, tudi povohali ga niso, pravzaprav sploh niso vedeli, da ga imam, ker nihče ni čekiral ročne prtljage. Čekirali so jo že v Munchnu, tam pa itak ne težijo. Tko da, tud jest sme bla panična, k pa sem vidla, kako bp je šlo vse, pa sem bla vesela, da sem ga mela s seboj. Le pogumno
Forum je zaprt za komentiranje.