Najdi forum

lanzarote

čez en teden z majhnim otrokom odhajamo na lanzarote. je že bil kdo? kaj naj si pogledamo? na kaj naj pazimo? česa ne smemo zamuditi?

Sem bil, prevozil cel otok z rentacarom. Se splača, preverte pa še cene najema od doma, zna biti še ceneje.

Otok je pač vulkanski (zadnji velik izbruh pred 200 leti), torej veliko črnine, prahu, kamnov, vmes nekaj zelenja, skratka ful kontrasti. V bistvu zelo eksotična lepota, ki se je pa, iskreno rečeno, hitro naveličaš-no, vsaj mi smo se.

Pogledal si boste najbrž prizorišče zadnjega izbruha – se splača. Zravn je tud gejzir. Pridete pa do izhodišča, od tam vozi organiziran avtobus, sami ne morete okrog (zaradi varnosti) .Rabte ene par ur, mal je odvisno tudi od gužve.
Tam bliz nekje 🙂 boste lahko tudi jahali kamele (luštn za otroke). Rabte vse skupaj ca uro-uro in pol.
Pa ene jame si boste ogledal, so blizu kaktusovga vrta-bo zadost ene pol ure. Tam zraven je tudi en miln oz.vetrnica, ki je na vseh prospektih od Lanzaroteja-je spotoma.
Zelo se splača pogleda vrt kaktusov . Btw– semen se po moje ne splača kupovat, vsaj nam ni nč ratal oz se prijel. Kaktusova marmelada ni nč posebnga, enako tudi ne liker – je pa lahko eksotično darilce za koga. Za ogled si vzemte čas, ker je res lepo, tudi za fotke, vsaj 2-3 ure.
Pa še en razgleden vrh je tud na voljo-tam ne vem kako je, ker je bila ob našem obisku megla.

Mislim, da boste v ene 3 dneh lahko udobno videl vse to, da se pa tudi v dveh.Manj bo težko.
Pa stroški so kar solidni, ker oglede kar dobro zaračunajo. Če boste šli na vse tole, računajte ca.30-40€ na osebo, pa ca 50€ za avto (odvisno od razreda-najcenejši so bili okrog 30).

zlat človk si! na kratko, ampak ful si nam pomagal in s ta pravimi informacijami!!
ful ti hvala!!

..čakam še tvoej poročilo o tem, ka ste pa vi doživeli ta otok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close