Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lanska krema za sončenje

lanska krema za sončenje

Welleda ponavadi v DM, Pa v Kalčku v Ljubljani. Dr. Hausk pa v Sanolaborju kjerkoli po sloveniji kjer pač je ta trgovina, pa tudi v Kalčku v Ljubljani,…

Obstajajo tudi naravna mila in pralni praški, pa pralne kroglice…sicer pa se mi zdi, da jih večina močno pretirava s čistočo…pa ne mislim sedaj, da je treba biti umazan….ampak ena zdrava pamet…sama osebno se manj sekiram, če mi otrok šlata in daje potem roke v usta po tleh, ki so umazana (pač normalna umazanija, ki se čez dan nabere), kot pa po tleh, ki so vsak dan čiščena s čistili

Jaz sicer ne mislim nikogar prepričevat, ker je mene prepričala dvakratna glava moje hčerke, da je s kremo nekaj narobe. Prej bi ti mogoče celo pritrdila, da preveč kompliciramo. Zdaj pa mislim, da še premalo.

No, če je otrok alergičen na penicilin in pesticide, je sigurno razlog za kompliciranje.

Mislim, a je tok težko uporabljat zdravo pamet.

Kreme so žal taka stvar, da ni nekega univerzalnega prav. Tako kot ima vsaka krema svojoj sestavo ima tudi vsak posameznik drugačno kožo. In ene kreme mu ustrezajo, druge pa ne. Potem pač kupiš tisto s katero si zadovoljen, jo prenašaš in si jo nenazadnje lahko privoščiš.

Ali naj vztrajam pri tisti, ki je sicer polna eko in bio certifikatov, ampak ko se namažem z njo in začnem švicat, me pa vse srbi? A ne bi raje potem vzela eno tako, ki jo moja koža prenaša, je pa brez certifikata, po nekaterih testih celo zelo škodljiva?

Ne pljuvam po naravni kozmetiki in ne zagovarjam velikih kozmetičnih koncernov, me pa moti pavšalno navajanje nekih kao dejstev, brez ustreznih argumentov, ko pa prosiš za razlago, te pa označijo za pljuvačko.

Draga ‘zdrava pamet’, najprej je bila alergija na kremo, šele potem na penicilin. Alergija na pesticide pa se je kazala samo s pikicami. Reakcija na kremo je bila daleč najhujša.

Ne misli, da vsak doma ve, da ima otroka, ki je alergičen na nekaj. Vse je enkrat prvič. In tole s kremo je bila prva hujša alergijska reakcija.

Hehe Iza bela imaš prav. Manj kot kompliciramo boljše je. Jaz sem prej uporabljala Niveo – nikoli nobenih težav, niti opečenosti. Letos pa sem kupila sončne kreme NO-AD preko spleta (mislim da na priskrbi.si), sicer so po svetu že zelo dolgo na trgu in priznane, pri nas jih pa še nisem zasledila. So malce dražje – od 16-22 €, vendar so vredne svojega denarja. Čisto lahko se razmažejo (to me je pri Nivei motilo, da otroško mleko ni bilo lahko mazljivo), vpijejo v kožo, niso mastne, vglavnem jaz sem zelo zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close