Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lakiranje nohtov na nogah

lakiranje nohtov na nogah

Zanima me, kako si urejate / lakirate nohte na nogah? Ali se zgornji lak (na rokah) vedno ujema s sponjim (na nogah)? In, če si rok ne lakirate, a si poleti v sandalih lakirate nohte na nogah?

Namreč, danes sva imeli debato s prijateljico. Jaz imam nohte na rokah vedno nalakirane samo s prozornim lakom. Nikoli barvnega. Ko je poletje in sandale, si tudi nohte na nogah lakiram samo s prozornim.

Moja frendica si nohtov na rokah sploh ne lakira. ima kratko pristrižene, sicer urejene ipd. Ampak ko je čas za sandale pa to, nohte na nogah ima pa vedno v barvah. od črne do živordeče, you name it. Je rekla, da nog ne moreš dat v sandale, če niso BARVNO nalakirani. Da prozorni lak ni nič. In da je bolje tud, če sta laka na rokah in nogah različnih barv, kot da bi imela noge nenalakirane ali bognedaj brez laka. Hm? Roke lahko brez laka noge pa ne??

Kako pa pri vas?

Meni osebno je prav butasto razmišljanje ‘ kaj naj bi bilo prav’ pri katerikoli stvari.

Imej tako kot odgovarja tebi – če s tem nikomur ne škoduješ, je to to – mislim za vse stvari, vključno z nohti.

Sama imam nohte na nogah nalakirane skozi vse leto ….največkrat barvne ( rdeče, pinki), občasno si pa naredim tudi francosko manikuro.
Na rokah pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} le francoska.

Meni tako paše , če komu kaj ni všeč naj pa pogleda stran….

večinoma nimam nalakiranih, ker imam po par tednih laka gor (kljub menjavanju vsaj 1x na teden) prav grde rumene nohte, čeprav razmišljam, da bi si dala na nohte na nogah en tak nežen roza lak, bom še videla. drugače pa ima vedno lepo urejene noge in nohte na vseh okončinah, take lepo rožnate in lepo ostrižene z urejeno obnohtno kožico in petami, tako da kak lak niti ni potreben.

Ko smo že pri tem, sicer se me ne tiče, ampak me še posebej zdaj v poletnih dneh vedno znova preseneti, kako zanemarjene noge imajo ljudje, vsi po vrsti- stari, mladi, moški, ženske. Saj vem, da je nekatere težave z nohti težko odpraviti (npr. glivice), ampak debela plast trde kože, kremplji, ki gledajo krepko čez prste (tudi nalakirani), vse scefrano okoli nohtov… bljak bljak bljak.

Jaz imam poleti nohte na nogah zmeraj nalakirane. Ampak z zelo nevpadljivim lakom, zelo zelo svetlo roza pearl.
Večinoma imam tak lak tudi na nohtih na rokah, le tu pa tam kdaj dam gor kaj malce bolj opaznega.
Prozoren lak mi je pa res kot da ga ni.
Ampak pač smo različne. Nekatere si v življenju enega nohta ne pobarvajo, druge so uštimane sto na uro, en kup nas je pa nekje vmes. Pač kot kateri paše.

Jaz si rada nalakiram nohte na nogi, največkrat kakšno bordo rdečo ali pa roza, si vzamem čas in si uredim noge, poleti 1x na mesec temeljito.

Barva laka na rokah in nogah se mi ne ujema vedno, če sem pri volji si tudi roki nalakiram z istim lakom kot na nogi, ampak se moram res tako počutiti, najraje imam prozoren lak na rokah ali pa nežno belega.

Jaz imam na rokah samo prozoren lak, če sploh. Na nogah pa obvezno frnacosko manikuro. Kar pomeni, da seveda tudi prozoren z belimi robovi. Včasih si na palce na nogi dam tudi kakšno nalepko rožico, ali kaj podobnega.

Mi je pa lepo, če so noge negovane in lepo postriženi nohti, da so tudi v kakšni barvi nalakirani, mogoče kakšna bordo, ali kaj podobnega. Na rokah pa potem isto, ali pa prozoren. Da bi pa bili modri na nogi, rdeči ali rumeni na roki, mi je pa mimo. 🙂

noge – bordo, francoska
roke – pozimi ob pos. priloznostih bordo, drugace vedno kozno/belo roza.

Na rokah si nikoli ne nalakiram nohtov, na nogah pa podobno kot tvoja prijateljica. Pozimi naredim malo pavze, sicer pa imam nalakirane v živi barvi skozi vse poletje obvezno.

Nobenih ne lakiram. Ne da se mi tega delat vsak drug dan.Slabo nalakirani ( lak že malo “prizadet” ) nohti so mi pa nekaj najbolj nemarnega na ženski.

Na rokah znam kdaj spustiti lak, ampak ponavadi je vedno kaksna nezna roza ali kozna, vcasih kaksen temen lak, ampak ce so nohti cisto kratki.
Na nogah vedno, poleti in pozimi temne barve, poleti vcasih kaj bolj zivega.

Poleti imam vedno nalakirane nohte na nogah, največkrat s kakšno svetlo, nežno, nevpadljivo barvo. Se mi zdi, da tako izgledajo noge veliko bolj urejene. Na rokah pa si lakiram nohte samo za posebne priložnosti,ker opravljam tako delo,da bi bil lak samo za en dan, pa še nohte moram imeti kratke.

na nogah skozi vse leto barven lak (od pastelnih, do bolj divjih, včasih črn), na rokah vedno prozoren lak (izjemoma barven, vendar sem naslednji dan že brez, ker ne trpim “načetega” laka)

Poleti imam nohte na nogah vedno nalakirane (roza, rdeče,.. pač bolj
žive barve), na rokah pa kakor kdaj, včasih enak lak, včasih na rokah le prozornega.

Na rokah, imam nohte nalakirane, je kaj res zelo nežnega, običajno pa kar samo prozoren lak.
Na nogah, če imam nalakirane nohte, pa je vedno kaka močna barva 🙂

Na rokah skoraj nikoli, ker mi gre lak prehitro dol in se mi ne da ukvarjati s tem. Na nogah pa vedno kakšen temno rdeč lak, ko nosim sandale in japonke. Meni res zgledajo čudno nenalakirani nohti na nogah poleti.

can i buy prednisone over the counter in usa where to buy prednisone in canada prednisone 40 mg daily
https://prednisonet.online can you buy prednisone over the counter in usa
prednisone 20 mg tablets coupon buy prednisone without prescription prednisone 250 mg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close