Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lak za nohte

lak za nohte

Katero znamko lakov za nohte priporočate?
Rada bi lak, ki je res kvaliteten (raje odštejem malo več), pa da ne uničuje nohtov.
Nisem pa za kakšne gele in umetne, želim si jih samo polakirat.

Hvala za nasvete.

Za štos sem kupila enega v Hoferju. Sem bila zelo presenečena, ko mi je zdržal cel teden. Rok ravno ne šparam, perem posodo brez kakšnih rokavic… Samo 3 Eur sem dala zanj.

A so ti čez čas nohti postali rumeni?
Namreč meni se je to enkrat zgodilo, ko sem dalj časa uporabljala en lak. Moji nohti so postali rumenkasti in je bilo prav grdo za videti.

Še nikoli nisem imela rumenih nohtov. Vedno uporabljam podlak – mogoče je to razlog, da ščiti pred no name laki. Res ne bi vedela:-(

Brez podlaka so nohti rumeni tudi po boljših lakih. Jaz uporabljam jessico, podlak, lak in čez prozorn lak.

Živi in pusti živeti

No, meni so porumeneli ravno po jessici, pa sem bila drugače zelo zadovoljna z njo. (če odmislim vse plasti lakiranja in sušenje.. 🙂

Jaz imam tudi veliko Jessica lakov, ampak imam en drug hec. Vedno je moja površina nohta hrapava, ne vem kako naj povem. V bistvu, lak se posuši in noht dobi drobne izbočene grudice. Kaj delam narobe?

Meni je takrat kozmetičarka pri kateri sem si nekajkrat dala delat manikuro z jessico in potem tudi sama nabavila vse te pod, nad in ne vem kakšne lake še dejala, da se laka pred lakiranjem ne sme pretresti ampak ga samo “povaljaš” med dlanmi. Če ga pretreseš, se naj bi v laku pojavili majhni mehurčki zraka, ki pa potem na nohtu izgledajo kot hrapave pikice.
Pol pa ne vem, č je kaj resnica na tem.
Jaz dejansko tega nisem počela in so bili laki ok. Zdaj so pa verjetno že vsi za stran zmetat, ker je od tega že tri leta kar jih imam.

Opi je zakon, pa še ful hecna imena imajo laki. Toplo priporočam. Niso ravno med najcenejšimi, samo jih imaš res za dolgo.

Za zgoščene lake pomaga razredčevalec, npr. od Mavale (thinner)….reši vsak pregost lak, da ga ni treba zavreči.

Jaz tudi samo na Opi prisegam. Prej sem jih dobivala iz Amerike, zdaj pa imajo tudi pri nas.

Kje se pa da dobit talče opi?

Kaj pa LCN? Ima kdo konkretne izkušnje z njim?

Opi se Dobi v Nami in Maximarketu. Mogoče še kje drugje, ampak jaz kupujem tam.

Opi, Zoya, ChinaGlaze

Tudi sama prisegam na Jesicca lake,đesika,kot vam je opisala Peklaj lak povaljajte med dlani.
Strankam pri vsaki negi naredim piling nohtov od Jessane.Jessica lake uporabljam že 13 leto in res nimam rumenih nohtov.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close