Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lajež psa, zmešalo se mi bo

lajež psa, zmešalo se mi bo

A veš un filing, ko prideš zje*an od službe domov, greš malo zadremat, potem ti pa sosedov cucek začne lajati neprekinjeno pou ure ali več. Ravno zadremaš lepo, pol te pa pi*da lajajoča zbudi in ti požre vse živce, da bi ga tisti moment najraje zadavil.
Kako ste postopali vsi tisti, ki ste že imeli tovrsten problem? Kako ste rešili ta problem z sosedovo lajajočo mrcino?
Ustno ne bom nič dosegel, ker so takšni ljudje ponavadi brezobzirni in ščittijo svojo pasjo golazen kot otroka.
Ostali fetišisti psov, ki ne znate ukrotiti svoje zverine, OBVOZ z te teme!

salama z apaurinom

ssssssssssssssssssssssssssssssssss

Klobasa s kakšnim dodatkom. Drugega ne zaleže.

Jaz sosedovega psa če preveč laja, pokličem po imenu in mu rečem, da je priden.
Takoj neha.

Gre domov povedat, da ga je stric pohvalu?

Definitivno neka hrana.
Vedi pa, da so lastniki krivi, da pes laja, saj mu je dolgčas ali pa ga je strah ali pa je lačen,… Tako, da se mogoče pogovoriš z njimi.

v zda je en cucek z lajanjem enga gospoda v serijskega morilca spremenil

pes laja, jaz žvižgam na prste … kdo bo prej odnehal?

Prekleti peder!!!
Pis*** kaj vse ti še gre na živce v življenju?? Najboljš da kar pobiješ vse živo, kar leze in gre. Pa bo mir. A ne?? Pedračina jedna!!
Kdaj ti ga je tvoja kaj dobro pof***??

Ti si človeška golazen nedojebana!!

Kdaj si se dobro pof***??

Pust pse pr mir, pa reši druge svoje probleme, k te u resnici mučijo.

V bloku enga cucka razganja med 1h in 2h ponoci..obvezna budnica 🙁

Ce sem zoprna, me vse moti.
Ko sem kul, spim brrz problema, medtem ko sosed v bloku, 5m od mojega kavca, stema kopalnico.

Pa dobro ponoci je to kaljenje nočnega miru. Lahko pa jaz zacnem igrati flavto za pol ure ponoči. Pa ne igrati, piskati vanjo. Lahko tudi sin violino. Lahko se zmenimo se za kako trobento.
Torej pes v bloku ponoci nima kaj lajat. Konec.

kaj porečeš na to:

sosedova sončica se ves čas dere, podnevi in ponoči in terorizira bližnje stanovalce in sosede, stara je kaki dve leti, imaš da znoriš ali pa da ignoriraš. Vsake toliko časa jo hoče pomirit kateri od staršev, takrat je šele vreščanje. zdaj ko so dopusti vrešči cele dneve in pozno v noč, med letom pa popoldneve in vikende. jaz sem se že skoraj navadila, ko pa pride k k meni prijateljica pa jo ima, da bi še ona vreščala…..hahaha…………..

Slusalke Bose s funkcijo voice canceling. Nsstaviš na high in ne slišiš skoraj nič.
Imava z možem vsak svoje.

in lahko spiš s temi slušalkami?

in lahko spiš s temi slušalkami?
[/quote]

To pa tudi mene zanima. A je mogoče to https://www.ceneje.si/Izdelek/10608979/telefonija/mobilni-telefoni-oprema/slusalke-bluetooth/bose-noise-masking-sleepbuds-slusalke-za-spanje?

Ni ravno denarnici prijazno :-(, ampak za dober spanec, da skočiš iz postelje ob 5.30 h zjutraj, ko se prvič zaprejo vhodna vrata ….

Resno vprašanje kako umiriti Aljaskega malamuta da se dere tko da se v vsej vasi šipe tresejo

Ce se dere otrok je to drugo. Predvideva se, da starsa jok otroka poskušata ustaviti in preprečiti.
Pišem predvideva se. Če temu ni tako, se pa predvideva, da je otrok zanemarjen, torej je jok zoper upravičen.
Pri psu pa ni tako. Najbrž na lajež ne reagirajo, ne peljejo ga ven ob 2 ponoči, torej pes ni kriv, lastniki pa seveda so. In se jih lahko prijavi zaradi kaljenja nočnega miru.

laja ponoc, ko zunaj slis kakrsen ”nenavaden” zvok. Recimo nekdo spusti roleto, nekdo kihne, nad njih sosedom nekaj pade na tla ,prileti sova na drevo in zaskovika..in tako moramo poslusat se tela malega kurcica od yorkshirca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close