Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lahko zdržite brez kave?

Lahko zdržite brez kave?

A se kave ne pije zaradi užitka ?[/quote]

Jah, potem ti, Robi, ta užitek po nepotrebnem izpuščaš. Tako kot to, da ne ješ perutničk, kotletov, klobas, krvavic…:))[/quote]
Pa saj ni smisel življenja v užitkih. 🙂
To je tako, kot če bi seksal le zaradi orgazma…:)))

Užitek je le neko kratkotrajno občutenje, ki zadovolji le površinske čute. Na primer sladkarije in razne slanarije, nam nudijo užitek le zato, ker zadovoljijo čutila na jeziku.
Dolgoročno pa se zaradi njih počutimo vedno salbše, če z njimi pretiravamo.

Jaz pijem kavo vsak dan; do 3 šalčke:) Nimam nobenih težav, lahko jo pijem tudi pred spanjem.:) Tudi želodčnih težav nimam, res pa je, da pijem izključno ekspreso in to čisto brez mleka ali smetane… pene, samo sladkor. 🙂

Kolikor mi je poznano je največji strup za želodec kava z mlekom.

Nimam nobenega namena, da bi se je odvadila in kot je že zgoraj napisala ferbčna, kava ima tudi veliko dobrih – pozitivnih učinkov.

In antilopa, je šlo danes brez kave? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Je. Sem nadomestila z zeliščnim čajem.

Saj potem pa ni take sile, če je šlo tako hitro. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uživam v aromi in okusu kave. Rada imam grenko, a obogateno z dobro smetano. Ko me je kolegica opazovala, kako se je lotim, si je še ona (izjemoma) naročila tako. Baje se ji je prav ‘zaluštala’. 🙂

Zato bo to ena tistih razvad, ki se ji nimam namena odreči v novem letu. V bistvu bom sledila trenutnim prebliskom in uvedla več drobnih ‘crkljanj’.

Kateri hoče biti suhi pomaga redni sex,ki se začne zjutraj…konča pa zvečer.Pri sexu zgobite veliko kalorij samo ne smete ležat.

Komot. V bistvu sem leta funkcionirala brez nje in še vedno to počnem

Občasna rekreacija, pa še takrat brezkofeinska ali žitna … (brezkofeinska v lokalu, žitna doma…)

ne.

S čimerkoli, kar ti da podoben občutek ugodja.
JAz sem koka kolo in milke nadomestila s črno čokolado, brezkofeinsko ali žitno kavo in občasnim schweppes-om. Sokove z domačo limonado. Pijače z mehurčki z radensko. Sladkarije s klementinami.Ipd…
NAjdi nekaj, kar ti da podoben užitek in ti povzroča manj težav (oziroma je manj nezdravo). Ko ti bo to uspelo, se boš počasi losala tudi tega v korist česa še bolj zdravega.

Ne odpovej se užitku, “trpi” le odvajanje od kofeina. Oboje hkrati je težko spraviti skozi skupaj … vsaj zame. In ja, trenutni užitek je zame v življenju pomemben. Nisem asket po duši …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close