lahko kosilo
tolele, s kakšno dobro zelnenjavno omakico….preverjeno, zeloooo dobro: http://med.over.net/recepti/recept.php?idRecepta=33
Sem hotela dodati še recept, za sirove štruklje, brez testa. dodaš nekaj zdroba in daš v hladilnik, da se napne. potem pa naprej, kot je treba. tudi odlično.
lep dan
ribji polpeti on zraven skledo paradižnikove solate::) uhhh, kaj bi dala zdaj za to:)))
ribji polpeti: fibje fileje naseckaš na drobno, zmešas skupaj z jajcem (ali dvema), dodaš drobnjak, origano, peteršilj, nariban sir, soliš, popraš. Nato zajemaš z žlico in polagaš v ponev, ter malo “potlačiš” da ima obliko polpeta. Če bo masa preredka, dodaj še sira ali pa malo drobtin…
mi bomo danes jedli ribje fileje, špinačo, zeleno solato+rukolo in ker se ne pazimo preveč, še pečen krompir 🙂
na izbiro imas se:
ajdovo kaso z jurčki
pišč.fileje v foliji ala Jamie
pisc.perutnicke na zaru za prilogo bucke čez katere polozis malo paradiznika in happy cow light sirčka
…
…
spisku ni konca, samo mejčken je treba domišljijo uporabit
brodet; ribji ali iz morskih sadežev: olivno olje+čebula, česen, peteršilj+narezani paradižniki+malo vode in belega vina+sol, poper/čili po okusu – to prepražiš in pokuhaš, vržeš notri morske sadeže ali ribo, kuhaš še 10 min, postrežeš skupaj s špageti, praženimi na oliv.olju z malo česna ali pa širokimi rezanci kar tako
ps. jaz ribe prej popečem, potem pa na istem olju nadaljujem s čebulo, česnom, itd.
the best
Forum je zaprt za komentiranje.