lahke punce
prou fajn je bit lajdra drage moje svetniške dame
v življenju je treba vidit, otipat, obliznit, sprejet v svoje globine čimveč tičkov, sicer se obesiš na prvega, ki pride mimo, ne glede na stopnjo kretenizma, ki jo premore in potem vsa zarjavela in nezadovoljena bentiš čez vse te lajdre, ki si drznejo zadovoljevati svoje nizke umazane nagone
Pa saj imate ženske svoje celice tudi v mednožju in jih znate zelo dobro uporabljati! Za vse vrste izsiljevanj. Ubogi možje, ki ne vedo več kdaj bodo glavoboli, kdaj boste utrujene od celodnevnega dela v gospodinjstvu (kar zgoraj nisi hotela komentirati), kdaj bo to in kdaj bo ono. Vmes pa s trdimi skačejo okrog in moledujejo kam bi ga vtaknili. In tako smo zopet pri lahkih ženskah. Še dobro da so, kajti ve, ki se imate za cvet normalnosti ženskega spola, ste, v resnici, zelo pokvarjene in zelo dobro manipulirate s svojim mednožjem napram vašim moškim. Veliko pametnih moških je trdilo da je ženska pamet skoncentrirana v mednožju.
Drage lahkotne fride in ostale, to vprašanje je bilo namenjeno moškim, zato dajte sproščat vaše napetosti kje drugje, ne? Ne pa da povsod vtikate vaše nosove. Pejte fukat ne, če ste tako odprte in radodarne, ne pa da zapravljate čas na forumih. Al je mogoče, da vam je kljub vašemu pestremu in zeloo zelo aktivnemu spolnemu življenju dolgčas in se morate kratkočasiti na forumih, kjer se hvalisate kako pogosto sprejemate lulčke?! Nemogoče, take aktivne babe, dajte no. Saj bi mogle fukat cele dneve in noči,ne?! Uživajte draga radodarna dekleta in še enkrat – to vprašanje je bilo namenjeno moškemu spolu.
hmm.. kaj imaš od tega da se tako razburjaš? Mene take osebe sploh ne motijo in menim da je prav se prej znoret, če se že moraš, ne pa potem ko se odločiš za nekoga in naj bi bil zvest.
Kako vezo ima s tem radodarnost? Če je želja in potreba je to obojestranko, ne pa samo s strani ženske… A ženske po tvojem mnenju ne bi smele uživat?
Če te je tip prevaral, kar je zelo očitno pol je kriv on in noben drug, razumeš?
Jaz pa “strokovno” ugotavljam, da si potrebna kot Sahara vode! In obenem nevoščljiva vsem, ki dobijo tisto, do česar ti težje prideš, ali pa sploh ne moreš priti!
Lahkih punc pravzaprav ni, so le dekleta, ki znajo uživati v vsem, kar lahko od življenja dobijo. In “lahke in neumne” so samo, če si tega ne vzamejo.
Pač nekako se mi zdi,da vsi uživamo v sexu. Pač nekateri ostanejo celo življenje pri enem partnerju nekateri pa ne in imajo pač več partnerjev,da potem dobi stalnega partnerja, pač nekateri pa celo življenje ne najdejo partnerja in pač sexsajo in sexsajo….. Vsak ima svoj življenje in tako brezzveze se mi je vtikati a ti pa sexsaš vsak drugi dan z drugo pa kaj pa kaj. Zato Kasandra tako kot pravijo, jaz se ne sprašujem če hočem z eno spat koliko jih je že imela pred mano, pač grem,če mi tisti trenutek to paše. Nobena se mi pa ne gnusi in Dašenka pravi potem pa na koncu hočejo pošteno in nedolžno. Ne ni res raje imam dekle, ki je simpatična,rada komunicira, se rada zabava kot pa eno dekle,ki je po cele dneve doma ne pokliče nobene prijateljice za ven in čaka samo kdaj bo njen moški prišel domov, take dekleta so ponavadi izredno tečna in se samo pomilujejo na vsakem koraku.
Forum je zaprt za komentiranje.