lahke punce
Lahka je pač lahka, ne izbira s kom se bo dala dol, ampak se da dol z vsakim, ki ima tiča. A take so ti všeč spider? Bi imel ti tako lajdro? Ženske gledajo tako, da je moški=***** in to je to. Nekje je pisalo, da so take ženske u bistvu nesrečne, veliko jih je baje frigidnih in niso sposobne resnično uživat u seksu. Ne vem koliko je to res, verjetno bo kaj resnice na tem.
Če je lahka, je itak ne boš uporabljal za dolgi rok, ko to iščeš. Če pa iščeš avanture, so pa take jasno v prvi vrsti.
OK, sej pravim, da drugače funkcioniramo moški in ženske, meni pač delujejo take ženske (in tudi moški, da ne bo pomote) umazano in ceneno. Umazane v tem smislu, da jih je pofukalo že tolko moških, take vrste umazanija (ne mislim umazane zato ker se ne umivajo!). Me je pa zanimalo, kako moški gledate na to.
LP
Ja punca, ti imaš pa hude komplekse.
Ne dojamem, da lahko smatraš seks za umazan, ker kot si napisala “..meni pač delujejo take ženske (in tudi moški, da ne bo pomote) umazano in ceneno. Umazane v tem smislu, da jih je pofukalo že tolko moških, take vrste umazanija…” je očitno da smatraš naraven odnos dveh odraslih za umazan. Jaz pač vidim samo pozitivno, če si on ali ona selektivno izbirata partnerje/ke ter uživata v seksu tudi če gre le za kratkotrajno avanturo, ker je to naraven odnos do spolnosti. Se pa strinjam s Spiderjem da ena lajdra ali pa en fukfehtar, ki gre z vsako, ki da noge narazen, ne spadata v gornji primer, ker taka primerka pač nimata nikakršnega odnosa do seksa.
Sicer pa sem med “lahkimi puncami” spoznal precej takih, ki imajo zelo pošlihtano glavo in so tudi nasploh OK, kot pa med onimi drugimi, ki so praviloma vse nekam zavrte in zakomleksane (isto velja tudi za tipe, da ne bo zamere).
Niso vse punce lahke, ki imajo veliko partnerjev. Če ti ne rata tapravega potrofiti v prvo ali drugo ali tretje, se partnerji pač “nabirajo”. Imam frendo, ki si jih je že precej nabrala, pa vem, da če bi bil eden tapravi, bi z njim ostala. saj sicer lahko joka nad svojo usodo, lahko pa se pobere in živi naprej. če pa vmes še dobro seksa, pa – vsaka ji čast!
Ja ni kaj, očitno so tipom všeč kurbe, bolj kot so prefukane, bolj so jim všeč. Žalostno za vse druge punce, ki ne dajo nog narazen vsakemu kretenu, ampak izbirajo kvaliteto in ne kvantiteto. Moškim pa to zgleda ni pomembno, važno je samo to, da jo bo nategnu. Bolezni itd. pa zgleda da niso ovira, če se razmišlja s spodnjo glavo, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.