Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lahke punce

lahke punce

Mene pa zanima ali so vam všeč “lahka” dekleta, taka ki se dajo dol z vsakim ali se vam taka dekleta gnusijo, ker so pač zeloooo obdelana že od moškega sveta. A bi imeli razmerje s tako žensko?

Treba je ločiti lajdre, ki dajo noge narazen vsaki pijanduri, ki pride mimo, od žensk, ki so menjale veliko partnerjev, ampak jih bolj ali manj skrbno izbirale.

Sej se takoj vidi, katera je kaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lahka je pač lahka, ne izbira s kom se bo dala dol, ampak se da dol z vsakim, ki ima tiča. A take so ti všeč spider? Bi imel ti tako lajdro? Ženske gledajo tako, da je moški=***** in to je to. Nekje je pisalo, da so take ženske u bistvu nesrečne, veliko jih je baje frigidnih in niso sposobne resnično uživat u seksu. Ne vem koliko je to res, verjetno bo kaj resnice na tem.

Če bi jo mel na dolgi rok? verjetno ne. Za pofukat pa take so, zakaj pa ne.

Če je imela punca pred mano malo več fantov in, da je sedaj resna in našla pravega zakaj pa jo ne bi imel. Mislim da tiste punce ki so sedaj stare 16 17 18 in malo višje pač uživajo v mladosti in če se bodo zresnile do enega 25 leta no zakaj pa ne bi imel tako če bo potem poštena in resna z mano.

a ja še to :)če pa ne bi bila resna pa bi isto naredil kot Spider

zakaj pa bi se mi gnusile če da, da. Ne premišljujem takrat koliko jih je imela ampak kako jo bi.

Če je lahka, je itak ne boš uporabljal za dolgi rok, ko to iščeš. Če pa iščeš avanture, so pa take jasno v prvi vrsti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj naj bi se ti gnusle Jure? Zato ker so umazane in cenene in vse prefukane že od drugih tipov. Meni bi se tak tip (če bi imela priložnost za bit s takim tipom) gabil in ne bi bla z njim nikoli. Me je pa zanimalo kako tipi gledate na to. Očitno delujemo različno.

Meni nič ne delujejo umazano in ceneno:) pač ženske, ki rade dajo. Nisem še nobene videl da bi bila umazana. Saj sem rekel teke ženske so pač za s….. kaj drugo pa ne. Bi pa šel z tako zakaj pa ne,če sama ponuja dokler nimam resne punce.

OK, sej pravim, da drugače funkcioniramo moški in ženske, meni pač delujejo take ženske (in tudi moški, da ne bo pomote) umazano in ceneno. Umazane v tem smislu, da jih je pofukalo že tolko moških, take vrste umazanija (ne mislim umazane zato ker se ne umivajo!). Me je pa zanimalo, kako moški gledate na to.
LP

Ženska zavist in hudobija očitno ne pozna meja.

Ha ha ti pa maš probleme s sabo. Sirotica

A te je fant prevaral?

Ja punca, ti imaš pa hude komplekse.
Ne dojamem, da lahko smatraš seks za umazan, ker kot si napisala “..meni pač delujejo take ženske (in tudi moški, da ne bo pomote) umazano in ceneno. Umazane v tem smislu, da jih je pofukalo že tolko moških, take vrste umazanija…” je očitno da smatraš naraven odnos dveh odraslih za umazan. Jaz pač vidim samo pozitivno, če si on ali ona selektivno izbirata partnerje/ke ter uživata v seksu tudi če gre le za kratkotrajno avanturo, ker je to naraven odnos do spolnosti. Se pa strinjam s Spiderjem da ena lajdra ali pa en fukfehtar, ki gre z vsako, ki da noge narazen, ne spadata v gornji primer, ker taka primerka pač nimata nikakršnega odnosa do seksa.
Sicer pa sem med “lahkimi puncami” spoznal precej takih, ki imajo zelo pošlihtano glavo in so tudi nasploh OK, kot pa med onimi drugimi, ki so praviloma vse nekam zavrte in zakomleksane (isto velja tudi za tipe, da ne bo zamere).

Ja točno tako, sem zakompleksana, zafrustrirana, prevarana, zavrta, zavistna, hudobna, grda itd. Prava čarovnica! Bravo, vse ste uganili o meni na podlagi enega mojega vprašanja. Zadovoljni fantje? Uživajte v fukanju 🙂

joj kakšna tečnoba si, pa kaj ste ženske tko zafrustrirane glede takih žensk,pustite jih pri miru, vi pa živite po svoje. pač ljudje smo različni.

Nimam nič proti lahkim ženskam , znajo uživati !!! Poznam izmed njih in moram povedati da so prave veseljakinje ,sproščene , družabne … Če pa bi želel s katero takšno vezati , ni problem … življenje gre naprej …

Vsak naj počne,kar mu paše samo, da s tem ne moti mene….lp

Niso vse punce lahke, ki imajo veliko partnerjev. Če ti ne rata tapravega potrofiti v prvo ali drugo ali tretje, se partnerji pač “nabirajo”. Imam frendo, ki si jih je že precej nabrala, pa vem, da če bi bil eden tapravi, bi z njim ostala. saj sicer lahko joka nad svojo usodo, lahko pa se pobere in živi naprej. če pa vmes še dobro seksa, pa – vsaka ji čast!

PACKI NEMARNI

K SE BOSTE PA PRASKAL TM SPODAJ POL BO ŠELE FAJN K BOSTE FAJN KJ STAKNIL OD TEH SMRDLJIVIH KURB.

So pa že boljše kot ti, ki tečnariš kot stara kokoš. Imam raje take ženske,ki uživajo v sexsu ne pa da pluvajo vsevprek. Obstajajo kondomi.

Ja ni kaj, očitno so tipom všeč kurbe, bolj kot so prefukane, bolj so jim všeč. Žalostno za vse druge punce, ki ne dajo nog narazen vsakemu kretenu, ampak izbirajo kvaliteto in ne kvantiteto. Moškim pa to zgleda ni pomembno, važno je samo to, da jo bo nategnu. Bolezni itd. pa zgleda da niso ovira, če se razmišlja s spodnjo glavo, ne?

Toliko lepih deklet pa samo pri eni, ja mogoče,ko bom star ene 27,28 si bom poiskal resno sedaj pa bom raje lovil ženske, ki rade dajo.

Koka, kaj se pritožuješ?

Pokaži mi eno, ki da “vsakemu kretenu”. Jaz take še nisem spoznal. Mogoče kakšna res obupana.Večina žensk pa je dokaj zbirčnih, tudi tiste, ki menjujejo partnerje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close